Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει χτίσει μια αξιοθαύμαστη καριέρα στο τηλεοπτικό χώρο, ενώ οι δηλώσεις του σε διάφορα θέματα αποτελούν τροφή για σκέψη. Στη σημερινή εκπομπή του «Πρωΐαν σε είδον», που συμπαρουσιάζει ο ίδιος μαζί με την Τζένη Μελιτά, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε απλά, λιτά και περιεκτικά στα όσα ακούστηκαν τελευταία από τον Αλέξη Κούγια και την οικογένεια των ομόφυλων ζευγαριών.

Χωρίς να αναφερθεί στο όνομα του γνωστού ποινικολόγου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος έδωσε το δικό του μήνυμα, με σαφή τρόπο. Μίλησε για την ευτυχία που του δίνει το παιδί του, ενώ χωρίς να εμπλακεί σε καμία διαμάχη και αποστασιοποιημένα, απάντησε με τον δικό του, χαρακτηριστικό τρόπο.

«Χθες ήταν ίσως από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Δηλαδή, πραγματικά έτσι και αποστασιοποιηθείς… Πήγα, πήρα τον γιο μου από το σχολείο, πήγαμε στο σπίτι, διαβάσαμε, παίξαμε, κάναμε ένα μπανάκι, τον έβαλα στο κρεβάτι, διαβάσαμε ένα καινούργιο παιδικό μυθιστόρημα. Και είχε πάρα πολλή πλάκα, γελάσαμε και μετά τον έβαλα και κοιμήθηκε. Και μετά συνειδητοποίησα ότι είμαι ευτυχισμένος», είπε ο παρουσιαστής, περιγράφοντας την όμορφη μέρα που πέρασε με τον γιο του.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, είσαι τόσο ζεν;» τον ρώτησε, τότε, η Τζένη Μελιτά, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να απαντά: «Δεν είμαι ζεν, ευτυχισμένος είμαι. Έτσι είναι η ζωή, να την παίρνεις όπως την έχεις φτιάξει εσύ ο ίδιος».

Δείτε το απόσπασμα εδω: