Το άγχος και η κούραση και ο μεγάλος όγκος πληροφοριών που δεχόμαστε καθημερινά στη δουλειά και την οικογένεια δημιουργούν συχνά προβλήματα μνήμης. Μπορεί να ξεχνάμε από απλά πράγματα μέχρι σημαντικές πληροφορίες και υποχρεώσεις που έχουμε να κάνουμε. Σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του εγκεφάλου παίζει και η διατροφή ενώ υπάρχουν κάποιες τροφές που μπορεί να βελτιώσουν τη μνήμη μας. Ακολουθώντας μια διατροφή πλούσια σε μωβ και κόκκινες τροφές μπορείτε να τη βελτιώστε. Αυτό οφείλεται στο φυτοχημικό ανθοκυάνη που δίνει το χρώμα σε αυτές τις τροφές, ενισχύοντας παράλληλα τη μνήμη. Δείτε τέσσερις από αυτές… 1. Κρεμμύδι Τα κόκκινα κρεμμύδια περιέχουν ανθοκυάνη και κερσετίνη βοηθώντας τη μνήμη μας σε σημαντικό βαθμό. Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr