Να σπεύσουν να οριστικοποιήσουν τα μηχανογραφικά τους δελτία καλεί τους υποψήφιους το υπουργείο Παιδείας, καθώς τη Δευτέρα λήγει η σχετική προθεσμία και υπάρχουν φόβοι υπερφόρτωσης του συστήματος τις τελευταίες ημέρες.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο σημειώνει πως «επειδή έχει διαπιστωθεί ότι ο ρυθμός υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων έως τώρα είναι ιδιαίτερα χαμηλός και δεδομένου ότι απομένουν λίγες μόνο ημέρες έως τη λήξη της ανωτέρω προθεσμίας, παρακαλούνται οι υποψήφιοι να προβούν σύντομα στην οριστικοποίηση του μηχανογραφικού τους δελτίου, ώστε να αποφευχθούν πιθανά τεχνικά προβλήματα στις οριστικοποιήσεις λόγω υπερφόρτωσης του συστήματος τις τελευταίες ημέρες».

Η καθυστέρηση στην οριστικοποίηση των μηχανογραφικών δελτίων φαίνεται πως συνδέεται με το θέμα των μετεγγραφών, το οποίο δεν έχει ξεκαθαρίσει αφού η σχετική υπουργική απόφαση δεν έχει εκδοθεί ακόμη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.