Λίγες ημέρες απομένουν για την έναρξη του 6ου Φοιτητικού Συνεδρίου Ψυχολογίας, Παιδαγωγικής, Διοικητικής & Τεχνολογίας που διοργανώνει το Mediterranean College. Ένα κορυφαίο Συνέδριο – στα πρότυπα διεθνών ακαδημαϊκών συνεδρίων – για φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων, ιδιωτικών και δημόσιων πανεπιστημίων. To 6ο Φοιτητικό Συνέδριο Ψυχολογίας, Παιδαγωγικής, Διοικητικής & Τεχνολογίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8) και στη Θεσσαλονίκη (Εγνατία 2-4). Στόχος του είναι η παρουσίαση και συζήτηση σύγχρονων θεμάτων στα πλέον καίρια επιστημονικά πεδία γνώσεων των Τεχνολογικών,  Ανθρωπιστικών και Διοικητικών Επιστημών. Αν θέλεις:

  • Να συμμετέχεις σε ένα κορυφαίο φοιτητικό συνέδριο για φοιτητές και αποφοίτους.
  • Να παρακολουθήσεις εισηγήσεις σε επίκαιρα ζητήματα της Επιστήμης σου.
  • Να δικτυωθείς με κορυφαία στελέχη της αγοράς εργασίας.

Δες εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα της Αθήνας και δήλωσε συμμετοχή Δες εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και δήλωσε συμμετοχή

Παράλληλες εκδηλώσεις Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν:

  • Δύο (2) Διαγωνισμοί της Σχολής Πληροφορικής του Mediterranean College:
  • Διαγωνισμός Ανάπτυξης Παιχνιδιού
  • Διαγωνισμός Μαθηματικών
  • Διαγωνισμός επιχειρηματικής ιδέας Dragon’s Den της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College στην Αθήνα.
  • Συμπόσιο Business Ethics της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη.

Η παρακολούθηση είναι ανοιχτή σε όλους χωρίς κόστος και προϋποθέτει δήλωση συμμετοχής. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης. d296ts2k Πληροφορίες – τηλεφωνικές συμμετοχές www.sec.edu.gr Αθήνα: Πελλήνης 8  & Πατησίων 107,  Τηλ: 210 8899600 Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, Τηλ: 2310 287779

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.