Η νοσηλεύτρια από την Πάτρα που είχε απομακρυνθεί από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» μετά τον θάνατο του 49χρονου ζαχαροπλάστη Θεόδωρου Νεμουτιάνου, επέστρεψε κανονικά στα καθήκοντα της.

Σύμφωνα με το tempo24.news, ενώ το πόρισμα της ΕΔΕ, για τον θάνατο του Θόδωρου Νεμουτιάνου, παραδόθηκε στον υπουργό Υγείας προ ημερών, αλλά και στην Αστυνομία από τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, η νοσηλεύτρια της οποίας είχε διακοπεί η σύμβαση θεωρούμενη ως υπεύθυνη επιστρέφει στην δουλειά της.

Υπενθυμίζεται, ότι το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιουλίου λίγο πριν τα μεσάνυχτα ένας άνδρας 49 ετών με δυνατούς πόνους στο στήθος και στην πλάτη και αδυναμία να πάρει αναπνοή, καταφθάνει στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.

Ο 49χρονος μετέβη στο νοσοκομείο μόνος του, οδηγώντας. Πάρκαρε άρον άρον το αμάξι του για να προλάβει να φτάσει στο πλησιέστερο νοσοκομείο καθώς έχει αντιληφθεί ότι κάτι πολύ σοβαρό του συμβαίνει και βεβαίως δεν είχε την πολυτέλεια να αντιδράσει αναζητώντας ποιος εφημερεύει και πώς θα φτάσει εκεί.

Εκεί φέρεται να του είπαν ότι δεν εφημερεύει και ότι θα πρέπει να πάει στο νοσοκομείο του Ρίου. «Τον έδιωξαν», λένε χαρακτηριστικά οι συγγενείς του.