Το μυστήριο που καλύπτει τον θάνατο του 3χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη, προσπαθούν να διαλευκάνουν ιατροδικαστές, με την γιαγιά του παιδιού να ξεσπάει για όσα έγιναν, ενώ τόνισε πως γιατρός δεν επέτρεψε την μεταφορά σε άλλο νοσοκομείο.

«Το παιδί πήγε με 37 πυρετό στο νοσοκομείο και βρέθηκε να έχει 42 την Παρασκευή. Έλεγε ο πατέρας στη γιατρό “να πάρω το παιδί να υπογράψω για να το πάω σε ένα άλλο νοσοκομείο. Στην Αθήνα στο Παίδων”. Του απαντούσε “όχι πηγαίνουμε από το καλό στο καλύτερο”», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Live News».

Παράλληλα, ανέφερε ότι «το πήγανε το παιδί, του βάλανε μια πεταλούδα στο χέρι και λένε αύριο θα του κάνουμε αξονική, την Μεγάλη Τετάρτη, πέρασε η Μεγάλη Τετάρτη πουθενά η αξονική. Πέρασε η Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και ήρθε η άλλη Παρασκευή να κάνουμε την αξονική».

Σημειώνεται, πως η κηδεία του παιδιού έγινε σε κλίμα οδύνης στην εκκλησία του Αγίου Ιερόθεου στο χωριό Κομπωτή Αιτωλοακαρνανίας, ενώ η οικογένεια όρισε ως τεχνική σύμβουλο την Κατερίνα Αποστολίδου, η οποία μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι «ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς, στο νοσοκομείο γινόταν διερεύνηση η οποία δεν ολοκληρώθηκε. Στο νοσοκομείο από την νεκροτομή δεν μας διαφώτισαν. Νεκροτομικά δεν βρήκαμε κάποια σαφή αιτία. Ακόμα δεν έχω παραλάβει τον ιατρικό φάκελο της μικρής για να δούμε τι έγινε και μέσα στο νοσοκομείο».