Άγνοια για το ένταλμα σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου, δήλωσε ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα σε δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Συγκεκριμένα, ο Μάνος Δασκαλάκης, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ανέφερε: «Πριν που μιλήσαμε δεν ισχύει κάτι τέτοιο δεν ξέρω. Τώρα δεν ξέρω τι να σας πω. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω.

Στην ερώτηση αν είχαν γίνει κάποιες ενοχλήσεις από την αστυνομία προς τη Ρούλα Πισπιρίγκου ή σε εκείνον, ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε: «Από κανέναν είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή».

Ενώ, αρνητικά απάντησε και στην ερώτηση αν του έχει ζητηθεί να μεταβεί στην Αθήνα.

«Κλειδαμπαρωμένη» στο σπίτι η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

 «Κλειδαμπαρωμένη» στο σπίτι της οικογένειας είναι η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» δήλωσε σε δημοσιογράφο του Alpha η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Έχω αναγκαστεί να κλειδαμπαρώσω, έχει μαζευτεί κόσμος» πρόσθεσε.

Γείτονας της Ρούλας Πισπιρίγκου περιέγραψε στην κάμερα πως ένα σκούρο όχημα με φιμέ τζάμια βρέθηκε έξω από το σπίτι στην Πάτρα, χτύπησαν την πόρτα και λίγη ώρα αργότερα, η μητέρα βγήκε από το σπίτι κρατώντας στα χέρια της φακέλους και ακολούθησε τους αστυνομικούς.