«Ούτε βήμα πίσω» για την 48ωρη απεργία τους οι εργαζόμενοι στην ΥΠΑ

Ζητούν άμεση συνάντηση με τον υπουργό Γ. Σταθάκη


ΕΛΛΑΔΑ
23:34
28/05/2015
«Ούτε βήμα πίσω» για την 48ωρη απεργία τους οι εργαζόμενοι στην ΥΠΑ
3
loading

Επιμένουν οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, στην πραγματοποίηση της 48ης απεργίας που έχουν εξαγγείλει για το διήμερο της Κυριακής 31 Μαΐου και της Δευτέρας 1ης Ιουνίου.

Η αντιπαράθεση της ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών με τους εκπροσώπους της ΟΣΥΠΑ, πυροδότησε αντιδράσεις από την πλευρά των εργαζομένων, οι οποίοι και αποφάσισαν να μην προσέλθουν στη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών, Χρ. Σπίρτζη.

Σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αναφέρουν ότι θα προχωρήσουν στην απεργία τους και ζητούν άμεση συνάντηση με τον υπουργό Οικονομίας Γ. Σταθάκη για μια ειλικρινή και με αμοιβαίο σεβασμό συζήτηση και εύρεση λύσης στα σοβαρότατα θέματα που απασχολούν την ΥΠΑ. Στην ίδια ανακοίνωση καταγγέλλουν τον αναπληρωτή υπουργό πως «επέλεξε το δρόμο της αναίτιας και στείρας αντιπαράθεσης με παρέμβασή του στα ΜΜΕ, όπου χαρακτήρισε τους εργαζόμενους στην ΥΠΑ «κινδυνολόγους», «ονειροπόλους» και εκτός του θεσμικού τους ρόλου» και προσθέτουν πως «αν και είχαμε ζητήσει συνάντηση εδώ και 4 μήνες, εκείνος μας απαξίωσε - και σε μια προσπάθειά να μας εκθέσει επικοινωνιακά, ανακοίνωσε από τα ΜΜΕ ότι θα συναντηθεί σήμερα μαζί μας».

«Μετά την εξέλιξη αυτή, καταλήγει η ανακοίνωση της ΟΣΥΠΑ, δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετάσχουμε στη σημερινή συνάντηση με τον κ. υπουργό, σεβόμενοι τις αρχές μας και την ευθύνη μας προς το χώρο των αερομεταφορών, διατηρώντας στο ακέραιο τις καταγγελίες μας για την οικονομική ασφυξία στην ΥΠΑ που θα έχει απρόβλεπτες δυσμενείς συνέπειες για το τουρισμό, την Υπηρεσία και την Ελλάδα».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar zelihovo

    Την εποχή που κάθε μεροκάματο είναι πολύτιμο για την Ελληνική οικονομία είναι πολυτέλεια περθ κάθε στέψη απεργίας .Ας μη ξεχνάμε πως οι απεργίες στοίχησαν στην οικονομία της χώρας 140 .000.000.000 ευρώ χωρίς σημαντικά ωφέλη στους απεργήσαντες .Ας βγει πρώτα η Πατρίδα ap'την τρύπα και μετά βλέπουμε .

  2. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

    ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΧΙΣΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ !!

  3. avatar nikos xasapis

    έχουν κοκινες γραμές και αυτοί

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει