Στο νοσοκομείο από υπερβολική χρήση βιάγκρα

Ηρακλειώτης το παράκανε με τη δοσολογία


ΕΛΛΑΔΑ
22:33
30/10/2014
Στο νοσοκομείο από υπερβολική χρήση βιάγκρα
loading

Ήθελε να είναι σίγουρος για την ερωτική του απόδοση, ωστόσο, κατέληξε στα επείγοντα νοσοκομείου στο Ηράκλειο της Κρήτης αναζητώντας με αγωνία κάποιον ουρολόγο!

Θα έλεγε κανείς ότι τέτοιου είδους φάρμακα θα αντιμετωπίζονταν με προσοχή ή ακόμα και σκεπτικισμό από το ευρύ κοινό, τόσο επειδή αφορούν ένα πρόβλημα ταμπού -αυτό της στυτικής δυσλειτουργίας- όσο και επειδή -ειδικά όταν πρωτοκυκλοφόρησαν- υπήρξε μια μεγάλη φιλολογία σχετικά με τις παρενέργειες, καθώς και τις αντενδείξεις που τα συνοδεύουν.

Παρ’ όλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν σκέφτηκε ο άτυχος Ηρακλειώτης που, σύμφωνα με το cretalive.gr , θεώρησε ότι τα «θαυματουργά χαπάκια» από φάρμακα που πρέπει να συνταγογραφούνται όταν υπάρχουν οι σχετικές ενδείξεις, ήταν απλά βοηθήματα για εξαιρετικές ερωτικές επιδόσεις.

Κάπως έτσι ο άνδρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες κατέληξε σε ουρολογική κλινική του Ηρακλείου με αφόρητους πόνους και συμπτώματα πριαπισμού. Οι γιατροί προσπαθούν να τον βοηθήσουν επισημαίνοντας παράλληλα ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη χρήση αυτών των σκευασμάτων .

Πρόκειται για φάρμακα και όπως κάθε φάρμακο η δοσολογία θα εξατομικευτεί ανάλογα με το πρόβλημα, τις ανάγκες αλλά και τον τρόπο ζωής του ...ασθενή, πάντα σε συνεργασία με το γιατρό.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει