Κάθε τουριστική περίοδο τα τροχαία ατυχήματα και ο φόβος από τις ανεξέλεγκτες τετράτροχες «γουρούνες» στη Χερσόνησο Ηρακλείου, είναι στην πρώτη γραμμή της ειδησεογραφίας και των διαμαρτυριών κατοίκων και επαγγελματιών.

Όμως αυτό που έγινε το Σάββατο δεν έχει προηγούμενο, καθώς από καθαρή τύχη, ή αν θέλετε από θαύμα, δεν υπήρξαν θύματα.

Μέρα μεσημέρι ένας νεαρός τρέχει με μια «γουρούνα» σε κεντρικό δρόμο της Χερσονήσου. Κάποια στιγμή, πιθανόν να γκάζωσε απότομα, η «γουρούνα» του φεύγει και υπερπηδώντας το πεζοδρόμιο, πάει και καρφώνεται πάνω σε τραπεζοκαθίσματα καφετέριας.

Ευτυχώς, εκείνη την στιγμή δεν καθόταν κάποιος εκεί, διαφορετικά θα γινόταν ατύχημα, όπως λένε γνωρίζοντες, αφού, όπως φαίνεται και στο βίντεο, το τετράτροχο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στα τραπεζοκαθίσματα.

Μάλιστα σε απόσταση δύο μέτρων ήταν δύο άνθρωποι όρθιοι, οι οποίοι έντρομοι πετάχτηκαν πίσω.

Έκπληκτος ο επιχειρηματίας της καφετέριας, ανέφερε: «Τι άλλο θα δούνε τα ματιά μας με αυτές τις γουρούνες… Μέχρι πότε θα τα τσεπώνουν ορισμένοι “επαγγελματίες” σε βάρος όλων των υπολοίπων και του τόπου μας.

Σε ό,τι αφορά στον “καβαλάρη” και αυτός στάθηκε τυχερός καθώς έπεσε πριν καρφωθεί η “γουρούνα” στα τραπεζοκαθίσματα και δεν τραυματίστηκε», λένε.

Πηγή: flashnews.gr