Παρά την ανακοίνωση νέων έκτακτων μέτρων κατά του κορονοϊού που εφαρμόζονται σε όλη την Ελλάδα, υπό τον φόβο περαιτέρω εξάπλωσης της πανδημίας, εικόνες έντονου συγχρωτισμού καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στην ορεινή Ξάνθη.

Ξέφρενα γλέντια και χοροί, με αφορμή γάμους, σε κεντρικούς δρόμους οικισμών αποτελούν σχεδόν καθημερινή ρουτίνα των τελευταίων ημερών  σε ορισμένους οικισμούς του δήμου Μύκης.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα xanthinea.gr, ο εν λόγω δήμος κατέγραψε ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού -αλλά και νεκρών- στην Ξάνθη, πριν από μερικές εβδομάδες και παρά την κατακόρυφη πτώση που καταγράφει ο ιός στην περιοχή, ελοχεύει έντονα ο κίνδυνος επανεμφάνισης του.

Αντίστοιχες αναφορές υπάρχουν και για άλλους οικισμούς της περιοχής, αλλά και για περιοχές όπως το Δροσερό, όπου έχουν καταγραφεί στο πρόσφατο παρελθόν γάμοι, χοροί και γλέντια με αντίστοιχο συνωστισμό.

Δείτε το βίντεο:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.