Το 2020 ζούμε μία πρωτόγνωρη συγκυρία τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε εθνικό επίπεδο. Και αν από τη μία η πανδημία έφερε στο προσκήνιο αδυναμίες και ανάγκες μας, από την άλλη ενδυνάμωσε ακόμη περισσότερο τους δεσμούς μας και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

Σε αυτό το πλαίσιο, η FrieslandCampina Hellas – ΝΟΥΝΟΥ, στέκεται έμπρακτα και ουσιαστικά στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας, υλοποιώντας πρωτοβουλίες προσφοράς από τη μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη.

Μέσα από την πρωτοβουλία με τίτλο «Φροντίδα και Αγάπη», η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Κύκλος Φροντίδας», η εταιρεία πολλαπλασίασε την προσφορά της, καλύπτοντας νέες αναδυόμενες ανάγκες. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η FrieslandCampina Hellas – ΝΟΥΝΟΥ συνεργάστηκε με τους 10 μεγαλύτερους Δήμους της χώρας και προσέφερε συνολικά με «Φροντίδα και Αγάπη» πάνω από 1.900.000 ποτήρια γάλα ΝOYNOY και 140.000 κύπελλα γιαουρτιού ΝΟΥΝΟΥ ενισχύοντας περισσότερους από 44.000 συνανθρώπους μας σε 40 δήμους και 45 Φορείς σε όλη τη χώρα. Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.), υποστηρίζοντας το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» αλλά και παρόμοια προγράμματα που αξιοποιούν οι Δήμοι.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η FrieslandCampina Hellas – ΝΟΥΝΟΥ συνεργάστηκε με τους 10 μεγαλύτερους Δήμους της χώρας και προσέφερε συνολικά με «Φροντίδα και Αγάπη» πάνω από 1.900.000 ποτήρια γάλα ΝOYNOY και 140.000 κύπελλα γιαουρτιού ΝΟΥΝΟΥ ενισχύοντας περισσότερους από 44.000 συνανθρώπους μας σε 40 δήμους και 45 Φορείς σε όλη τη χώρα.

Ταυτόχρονα, στις πρωτοβουλίες προσφοράς της εταιρείας εντάχθηκαν περιοχές που τέθηκαν σε απομόνωση λόγω της πανδημίας, καθώς και άλλες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο πάνω από 9.000 ωφελούμενους.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος (1η Ιουνίου) μέσω της πρωτοβουλίας «ΝΟΥΝΟΥ: Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί», που εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Κύκλος Φροντίδας», η FrieslandCampina Hellas – ΝΟΥΝΟΥ προσέφερε επιπλέον 31.680 ποτήρια γάλα ΝΟΥΝΟΥ σε παιδιά που έχουν ανάγκη σε συνεργασία με την Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί», οι οποίοι εργάζονται, από το 1996, για την ευημερία παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

Η υποστήριξη της FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ δε σταματάει εδώ όμως, αλλά συνεχίζει τον δικό της Κύκλο Φροντίδας…γιατί για την εταιρεία η Φροντίδα είναι ένας Κύκλος χωρίς αρχή και τέλος, ένας κύκλος έμπρακτης προσφοράς, για το σήμερα και τις επόμενες γενιές.

Η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ αγκαλιάζει τις προκλήσεις και αποδεικνύει με έμπρακτο τρόπο ότι νοιάζεται για τον συνάνθρωπο και στηρίζει την ελληνική κοινωνία και τις ευπαθείς ομάδες με αίσθημα ευθύνης, ευαισθησίας και αλληλεγγύης.