Με φουλ πρόγραμμα επιστρέψουν από σήμερα σε λειτουργία κομμωτήρια και κουρεία, μεταξύ των υπόλοιπων καταστημάτων που ανοίγουν στο πρώτο βήμα της επιστροφής στην κανονικότητα, με φόντο την  κρίση με τον κορονοϊό.

Τα ραντεβού σε κομμωτήρια, κουρεία και κέντρα αισθητικής είναι κλεισμένα εδώ και μέρες και για μέρες, καθώς γυναίκες και άνδρες περίμεναν πώς και πώς την επιστροφή τους στη λειτουργία ώστε να ξαναβρούν κι εκείνοι τη φροντίδα που παρέχουν.

Οι πρώτες εικόνες από την Ερμού

Οι πρώτες εικόνες από την οδό Ερμού δείχνουν πολύ μικρή διαφορά στην κίνηση, που μάλλον θα αλλάξει σημαντικά με το δεύτερο κύμα ανοίγματος καταστημάτων, την επόμενη Δευτέρα.

Από σήμερα επαναλειτουργούν τα βιβλιοπωλεία, καταστήματα με γραφική ύλη, καταστήματα υπολογιστών και λογισμικού, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, αθλητικών ειδών, ανθέων, ΚΤΕΟ, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, καταστήματα για γυάλισμα υποδημάτων, οπτικών, με προβλέψεις για χρήση μάσκας και μέτρα προστασίας. 

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.