Στον «πάγο» όλες οι δραστηριότητες στο Αστεροσκοπείο Αθηνών λόγω κορονοϊού

Το Μουσείο της Ακρόπολης συνεχίζει τη λειτουργία του με αναβολή κάποιων δραστηριοτήτων


ΕΛΛΑΔΑ
23:08
11/03/2020
Στον «πάγο» όλες οι δραστηριότητες στο Αστεροσκοπείο Αθηνών λόγω κορονοϊού
loading

Στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την πρόληψη της διάδοσης του κορονοϊού το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι πρωινές και οι βραδινές επισκέψεις-ξεναγήσεις στα Κέντρα Επισκεπτών Θησείου και Πεντέλης, έως και τις 31 Μαρτίου.

Οι ήδη προγραμματισμένες επισκέψεις από σχολεία και άλλες ομάδες θα μεταφερθούν σε μεταγενέστερες ημερομηνίες μετά από συνεννόηση με τα Κέντρα.

Τα μέτρα στο Μουσείο της Ακρόπολης

Παράλληλα, το Μουσείο της Ακρόπολης συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις στη δημόσια υγεία λόγω κορονοϊού και για λόγους πρόληψης, αναβάλλει κάποιες δραστηριότητές του.

Πιο συγκεκριμένα, ενημερώνει ότι για τις επόμενες δύο εβδομάδες αναβάλλει τις παρουσιάσεις «Ένας περίπατος στο Μουσείο με τον αρχαιολόγο», «Το χαμένο άγαλμα της Αθηνάς Παρθένου» και «Σμίλη και Μνήμη. Η συμβολή της μαρμαροτεχνίας στην αναστήλωση των μνημείων της Ακρόπολης».

Οι αρχαιολόγοι-φροντιστές του μουσείου θα επανέλθουν στις αίθουσες για το κοινό μετά από δύο εβδομάδες, προσθέτει η ίδια ενημέρωση.

Η λειτουργία του Μουσείου της Ακρόπολης συνεχίζεται κανονικά (Δευτέρα-Πέμπτη 9.00 π.μ.-5.00 μ.μ., Παρασκευή 9.00 π.μ.-10.00 μ.μ., Σάββατο-Κυριακή 9.00 π.μ.-8.00 μ.μ.).

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει