Για πρώτη φορά η myPOS, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ευρωπαϊκή Fintech, που εμπιστεύονται περισσότεροι από 80.000 επιχειρηματίες σε 30+ χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και με 7 φυσικά καταστήματα σε Λονδίνο, Άμστερνταμ, Σόφια, Μιλάνο, Βαρκελώνη, Αμβέρσα και το Παρίσι, συμμετέχει σε έκθεση στην Ελλάδα.

Η έκθεση HORECA θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στα Σπάτα Αττικής και αναμένεται να φιλοξενήσει περισσότερους από 550 εκθέτες.

Στην αίθουσα 3 και στο περίπτερο D43 οι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα φορητά και ασύρματα τερματικά POS της myPOS και να ανακαλύψουν και άλλες υπηρεσίες για αποδοχή ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω διαδικτύου και απομακρυσμένα.

Η myPOS είναι ο πρώτος και μοναδικός πάροχος που προσφέρει δωρεάν επαγγελματικό λογαριασμό σε πολλαπλά νομίσματα με άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών χωρίς επιπλέον κόστος. Το 2019 η myPOS βραβεύτηκε με το βραβείο Best POS Innovation από το Berin’s Merchant Payments Ecosystem.