Την ευκαιρία να δουλέψουν στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους για ένα χρόνιο με το μισθό τους πληρωμένο θα έχουν οι τρεις τυχεροί του προγράμματος «World of difference» της Vodafone που αρχίζει και στην Ελλάδα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν όραμα και διάθεση να συνεισφέρουν στο έργο κοινωφελών οργανισμων, σκοντάφτουν όμως στις βιοποριστικές ανάγκες. Το πρόγραμμα «World of difference» θα δώσει τη δυνατότητα σε τρεις ανθρώπους στην Ελλάδα να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο της προσφοράς καθώς η Vodafone θα καταβάλει το μισθό και τα σχετικά με το έργο έξοδα κάθε υποψηφίου που θα επιλεγεί (έως 28.000 € και 12.000 € αντίστοιχα).

Το πρόγραμμα ξεκίνησε από το διεθνές δίκτυο των Vodafone Foundations, το 2002, και τώρα εφαρμόζεται σε 17 χώρες ανά τον κόσμο. Μέχρι σήμερα έχει δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερους από 700 επιτυχόντες σε όλο τον κόσμο να εργαστούν για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι οι υποψήφιοι να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να είναι κάτοικοι Ελλάδας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν έρθει σε επαφή με οποιοδήποτε μη κερδοσκοπικό οργανισμό διαθέτει τοπικό γραφείο στην Ελλάδα και να συμφωνήσουν σε μια συγκεκριμένη θέση εργασίας και ένα συγκεκριμένο έργο για την περίοδο απασχόλησης ενός χρόνου.
 
Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα μίας μόνο δήλωσης συμμετοχής, ενώ οι 3 επιτυχόντες θα πρέπει να είναι σε θέση να ξεκινήσουν την εργασία τους στο πλαίσιο του προγράμματος έως τα τέλη Ιανουαρίου 2011.

Αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν έως τις 24 Οκτωβρίου 2010.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα «Vodafone World of Difference» επισκεφθείτε το www.vodafone.gr/world-of-difference