Όλοι θα θέλαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα προς το καλύτερο, αρκεί να είχαμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε έμπρακτα με αυτά. Για το σκοπό αυτό, η Vodafone πρόκειται να επιλέξει 3 υποψηφίους με πάθος, ικανότητες και ιδέες για να κάνουν τη «διαφορά» στις ζωές των ανθρώπων στην Ελλάδα, εργαζόμενοι στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους για έναν ολόκληρο χρόνο.

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference προσφέρει σε 3 κατοίκους της χώρας μας τη δυνατότητα να εργαστούν στον οργανισμό της επιλογής τους για έναν ολόκληρο χρόνο, κάνοντας τη «διαφορά» εκεί που έχει σημασία. Η Vodafone θα καταβάλει το μισθό και τα σχετικά με το έργο έξοδα κάθε υποψηφίου που θα επιλεγεί (έως 28.000 € και 12.000 € αντίστοιχα), δίνοντάς του τη δυνατότητα να συνεισφέρει για ένα χρόνο στο έργο του οργανισμού που έχει επιλέξει.

Ποιούς ανθρώπους αναζητάμε; Αναζητάμε ανθρώπους με ενθουσιασμό, δέσμευση και δυναμισμό, ανθρώπους που μπορούν να αποδείξουν ότι διαθέτουν τις κατάλληλες ικανότητες, τη γνώση και τα αναγκαία προσόντα για να κάνουν τη «διαφορά» στον οργανισμό της επιλογής τους. Δεν έχει σημασία η τρέχουσα επαγγελματική σου κατάσταση, εφόσον διαθέτεις τις απαιτούμενες ικανότητες και τα προσόντα.

Ενδεχομένως να είσαι ήδη εθελοντής ή να επιθυμείς να συμμετάσχεις περισσότερο στις δραστηριότητες του αγαπημένου σου οργανισμού, που επικεντρώνονται στον άνθρωπο ή το περιβάλλον. Ίσως να έχεις μία ιδέα που κατά τη γνώμη σου μπορεί να κάνει τη «διαφορά» σε έναν συγκεκριμένο οργανισμό.  Μίλησε σήμερα κιόλας στους υπευθύνους του και δήλωσε συμμετοχή! Μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους 3 υποψήφιους που θα επιλεγούν, και στο πέρας του έτους θα αφήσουν πίσω τους ένα διαφορετικό κόσμο, όπως ο τίτλος του προγράμματος, World of Difference.

Για να δηλώσεις συμμετοχή στο πρόγραμμα Vodafone World of Difference, πρέπει αρχικά να βεβαιωθείς ότι η περιγραφή της θέσης εργασίας και το έργο που σε ενδιαφέρει υποστηρίζεται από το μη κερδοσκοπικό οργανισμό για τον οποίο επιθυμείς να εργαστείς και ο οποίος συμφωνεί να αποτελέσει τον εργοδότη σου για ένα έτος. Πρέπει να είσαι κάτοικος Ελλάδας, με άριστη γραπτή και προφορική γνώση της ελληνικής γλώσσας και να διαθέτεις (ενδεχομένως) άδεια εργασίας ώστε να αναλάβεις τα καθήκοντά σου. Τέλος, πρέπει να είσαι σε θέση να ξεκινήσεις το Vodafone World of Difference το αργότερο στις 24 Ιανουαρίου 2011 και να μπορείς να εργαστείς στον οργανισμό της επιλογής σου για μία περίοδο 12 μηνών συνεχόμενα.

Περισσότερες πληροφορίες