Λάρισα: Ιερέας κατηγορείται ότι χτύπησε πιστή επειδή πήρε δεύτερο αντίδωρο

Φέρεται να την χαστούκισε και να την χτύπησε στον τοίχο


ΕΛΛΑΔΑ
10:27
04/01/2020
Λάρισα: Ιερέας κατηγορείται ότι χτύπησε πιστή επειδή πήρε δεύτερο αντίδωρο
54
loading

Σε περιπέτειες μπήκε 48χρονος ιερέας συνοικιακού ναού στη Λάρισα, καθώς κατηγορείται ότι χειροδίκησε κατά πιστής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», που επικαλείται μαρτυρίες ενοριτών, το περιστατικό έλαβε χώρα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, όταν ιερέας και επίτροπος με την ολοκλήρωση της Θείας λειτουργίας – κάτω από συνθήκες που θα διερευνηθούν – λογομάχησαν με την πιστή και ο εφημέριος όχι μόνο έχασε την ψυχραιμία του, αλλά και χειροδίκησε σε βάρος της γυναίκας.

Πάντως, αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ο ιερέας χαστούκισε την 60χρονη γυναίκα και την χτύπησε στον τοίχο έξω από το προσκηνυτάρι επειδή πήρε δεύτερο αντίδωρο.

Ο ιερέας αναμένεται να βρεθεί ενώπιον  των αρμοδίων οργάνων της Μητρόπολης Λάρισας, όπου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

54
σχόλια
 1. avatar καλά της έκανε

  εγώ θα της έριχνα και έναν ευλογημένο .|.

 2. avatar φροιξος

  πηρε θάρρος ο παπάς απο τον πάπα! ο πάπας βεβαια ζητησε συγνωμη, ο παπάς?

 3. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (1/3) Δυστυχώς στο πιο σοβαρό θέμα που αφορά την ψυχή του ανθρώπου+το που θα πάει όταν φύγει από αυτήν την ζωή οι άνθρωποι ζούνε σε πνευματικό σκοτάδι. Ο Ιησούς Χριστός το είπε ως εξής [29 Αποκρίθηκε τότε ο Ιησούς και τους είπε: «Πλανάστε, επειδή δεν ξέρετε τις Γραφές μήτε τη δύναμη του Θεού.] Ματθαίος Ευαγγέλιο 22:29. Πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν γιατί δυστυχώς στο χώρο της θρησκείας υπάρχει πολύ υποκρισία+πολύ εκμετάλλευση.Υπάρχουν όμως+αυτοί που αναγνωρίζουν μέσα στο μεγαλείο της φύσης ότι υπάρχει Θεός+Δημιουργός. Όμως επειδή δεν έχουν μελετήσει ποτέ οι ίδιοι την Αγία Γραφή που είναι ο Λόγος του Θεού για κάθε άνθρωπο,οι άνθρωποι πέφτουν εύκολα θύματα ανθρωπίνων διδασκαλιών ή παραδόσεων.Κάνουν πολλά για το Θεό αλλά στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουν τον αληθινό Θεό της Αγίας Γραφής ούτε κάνουν το άγιο+δίκαιο θέλημα Του. Οι άνθρωποι της θρησκείας που υποτίθεται αποστολή τους είναι να διδάσκουν την αλήθεια+τα Λόγια του Ιησού Χριστού στους ανθρώπους πολλές φορές δεν ξέρουν ούτε αυτοί τι ακριβώς δίδαξε ο Ιησούς Χριστός ενώ υπάρχουν+παπάδες που δεν πιστεύουν καν ότι υπάρχει Θεός ή ανάσταση νεκρών.Απλά πολλοί γίνανε παπάδες γιατί δεν μπορούσαν ή δεν θέλανε να κάνουν κάποιο πιο δύσκολο επάγγελμα+για αυτούς η θρησκεία είναι τρόπος βιοπορισμού ή +πλουτισμού. Πολλές φορές οι παπάδες ζητάνε+χρήματα για να κάνουν μια θρησκευτική τελετή ενώ ο Ιησούς είπε ότι τα πράγματα του Θεού είναι δωρεάν (Ματθαίος 10:8).Όποιος ζητά λεφτά για τελετές απλά δεν κάνει αυτό που είπε ο Ιησούς.

 4. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (2/3) Για το ποιος ακριβώς είναι ο Θεός και πως θέλει ο ίδιος ο Θεός να τον λατρεύουμε η Αγία Γραφή μας λέει [19 Λέει σ’ αυτόν η γυναίκα: «Κύριε, βλέπω ότι εσύ είσαι προφήτης.
  20 Οι πατέρες μας σε τούτο το όρος προσκύνησαν το Θεό· αλλά εσείς λέτε ότι στα Ιεροσόλυμα είναι ο τόπος όπου πρέπει να προσκυνεί κανείς».
  21 Της λέει ο Ιησούς: «Πίστευέ με, γυναίκα, ότι έρχεται ώρα που ούτε στο όρος ετούτο ούτε στα Ιεροσόλυμα θα προσκυνείτε τον Πατέρα.
  22 Εσείς προσκυνείτε αυτό που δεν ξέρετε· εμείς προσκυνούμε αυτό που ξέρουμε, γιατί η σωτηρία είναι από τους Ιουδαίους.
  23 Αλλά έρχεται ώρα, και μάλιστα είναι τώρα, που οι αληθινοί προσκυνητές θα προσκυνήσουν τον Πατέρα με Πνεύμα και με αλήθεια. Και πράγματι, ο Πατέρας τέτοιοι ζητά να είναι εκείνοι που τον προσκυνούν.
  24 Πνεύμα είναι ο Θεός, και εκείνοι που τον προσκυνούν με Πνεύμα και με αλήθεια πρέπει να τον προσκυνούν».
  25 Λέει σ’ αυτόν η γυναίκα: «Ξέρω ότι έρχεται ο Μεσσίας, (ο λεγόμενος Χριστός). Όταν έρθει εκείνος, θα μας τα αναγγείλει όλα».
  26 Της λέει ο Ιησούς: «Εγώ είμαι, που σου μιλώ».] Ιωάννη Ευαγγέλιο 4:19-26. Ο Ιησούς Χριστός σε μια συζήτηση που είχε με μια γυναίκα, η γυναίκα ρώτησε πού να πηγαίνω για να προσκυνήσω τον Θεό. Ο Ιησούς Χριστός απάντησε ότι ο Θεός είναι Πνεύμα και οι άνθρωποι θα πρέπει να τον προσκυνούν \"εν πνεύματι και αλήθεια\". Δηλαδή ο Θεός δεν θέλει να τον προσκυνούν οι άνθρωποι με το κεφάλι κάτω+το πίσω μέρος του σώματος ανασηκωμένο στον αέρα όπως κάνουν οι μουσουλμάνοι.

 5. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (3/3) Ούτε ο Θεός θέλει οι άνθρωποι να προσκυνάνε άλλους ανθρώπους ή την εικόνα τους ή τα κόκκαλα τους. Αυτά η Αγία Γραφή τα ονομάζει ειδωλολατρία. Επίσης ο Ιησούς Χριστός είπε \"εν αλήθεια\" που σημαίνει ότι ο άνθρωπος ακόμα+αν πηγαίνει σε κάποια \"εκκλησία\" για να λατρευσει τον Θεό αλλά αν ζει μέσα στην αμαρτία,στο ψέμα,την αδικία,την πορνεία,την κλοπή,την βλασθημία ή την βωμολοχία τότε δεν λατρεύει τον Θεό αλλά υποκρίνεται.+οι υποκριτές όχι μόνο δεν θα σωθούν αλλά θα λάβουν διπλάσια τιμωρία.Συμφέρει κάποιον να μην πιστεύει παρά να παριστάνει τον καλό χριστιανό αλλά να μην ζει όπως είπε ο Ιησούς.Όλα αυτά πολλοί Έλληνες δεν τα γνωρίζουν.Απλά επειδή έτυχε να γεννηθούν στην Ελλάδα+τους βάφτισαν όταν ήταν νήπια σαν \"χριστιανοί ορθόδοξοι\" γι αυτό πολλοί ακολουθούν αυτή την θρησκεία. Δηλαδή δεν το διάλεξαν οι ίδιοι το να γίνουν \"ορθόδοξοι χριστιανοί\". Πολλοί Έλληνες με την ίδια ευκολία θα ήταν \"καθολικοί\" αν είχε τύχει να γεννηθούν στην Ιταλία ή μουσουλμάνοι αν είχε τύχει να γεννηθούν στην Τουρκία.Οι περισσότεροι Έλληνες ακολουθούν μια θρησκεία αλλά δεν τους ενδιαφέρει ούτε έχουν ψάξει αν αυτά που κάνουν+ τους διδάσκει η θρησκεία τους αν τα δίδαξε ο Ιησούς Χριστός ή όχι; πχ ο Ιησούς Χριστός είπε [15 Και τους είπε: «Πορευτείτε σε όλο τον κόσμο+ κηρύξετε το ευαγγέλιο σε όλη την κτίση.
  16 Όποιος πιστέψει+βαφτιστεί θα σωθεί, όποιος όμως απιστήσει θα κατακριθεί] Μάρκος 16:15-16.Για αυτό μόνο όταν κάποιος πιστεύει+βαπτίζεται με την θέληση γίνεται αληθινός χριστιανός+θα σωθεί

 6. avatar Μπαστουνόβλαχος

  Από αρχαιοτάτων χρόνων, θρησκεία και βία πήγαιναν μαζί. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Απορώ γιατί κάποιοι μένουν έκπληκτοι...

  1. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

   Ότι+να πεις για την ψεύτικη θρησκεία έχεις δίκιο και πάλι λίγα είπες. Όμως η διαφορά είναι ότι ο Ιησούς Χριστός που ήταν Υιός Θεού έγινε άνθρωπος και σταυρώθηκε από αγάπη για τις αμαρτίες μας. Όμως με την ανάσταση Του ο Ιησούς Χριστός απέδειξε ότι έλεγε πάντα την αλήθεια και πως ότι υποσχέθηκε έχει την δύναμη να το εκπληρώσει. Ο Ιησούς Χριστός υποσχέθηκε ότι θα ξανάρθει στην Γη μας και τότε όλοι οι άνθρωποι θα αναστηθούν και θα σταθούν μπροστά Του. Και ο Ιησούς Χριστός θα τους χωρίσει σε δύο κατηγορίες. Στα πρόβατα, δηλαδή σε ανθρώπους που τον δέχτηκαν σαν Σωτήρα τους και ζήσανε με αγάπη για τον συνάνθρωπο τους και σε κατσίκια δηλαδή σε πονηρούς ανθρώπους. ( Δες σχετικά Ματθαίος Ευαγγέλιο 25 κεφάλαιο). Πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν στον Θεό ή απορρίπτουν τον Ιησού Χριστό γιατί έχουν σκανδαλιστει από τις ψεύτικες θρησκείες και από αυτά που κάνουν οι διάφοροι παπάδες στο όνομα του Ιησού Χριστού. Όμως όσοι σχέση είχαν οι γραμματείς και Φαρισαίοι της εποχής του Ιησού Χριστού με τον Θεό, την ίδια σχέση έχουν οι παπάδες που φοράνε μαύρα ή άσπρα ράσα με τον Θεό και τον Ιησού Χριστό. Εσύ αν θέλεις να μάθεις την αλήθεια για τον Θεό +την αιώνια σωτηρία σου τότε διάβασε την Καινή Διαθήκη το συντομότερο. Μην αφήσεις ένα τόσο σημαντικό πράγμα όπως είναι η σωτηρία σου+που θα περάσεις την αιωνιότητα σου στα χέρια των παπάδων ή στο τι λένε διάφοροι άνθρωποι για τον Ιησού Χριστό. Διάβασε ο ίδιος την Καινή Διαθήκη+αν με κάτι που έκανε ή είπε ο Ιησούς Χριστός δεν συμφωνείς τότε το συζητάμε.

   1. avatar Η ψεύτικη θρησκεία έχει όνομα.

    Η δική σου η θρησκεία τι όνομα έχει;;;

    1. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

     Η απάντηση που ψάχνεις είναι στα παρακάτω εδάφια της Αγίας Γραφής [6 Αυτοί, λοιπόν, όταν συγκεντρώθηκαν, τον ρωτούσαν λέγοντας: «Κύριε, μήπως κατά τούτο το χρονικό διάστημα αποκαθιστάς τη βασιλεία στον Ισραήλ;»
     7 Είπε τότε προς αυτούς: «Δεν ανήκει σ’ εσάς να γνωρίσετε χρόνους ή καιρούς που ο Πατέρας έθεσε στη δική του εξουσία,
     8 αλλά θα λάβετε δύναμη, όταν έρθει το Άγιο Πνεύμα πάνω σας, και θα μου είστε μάρτυρες μέσα στην Ιερουσαλήμ και μέσα σε όλη την Ιουδαία και τη Σαμάρεια και ως τα έσχατα της γης».] Πράξεις Αποστόλων 1:6-8. Όπως βλέπεις ο Ιησούς Χριστός δεν είπε ποτέ οι μαθητές Του να ονομαστούν \"ορθόδοξοι\" ή \"καθολικοί\" ή με κάποιο άλλο όνομα. Ο Ιησούς Χριστός είπε στους αληθινούς μαθητές Του να λάβουν πρώτα το Άγιο Πνεύμα +μετά να πάνε σε όλο τον κόσμο και να γίνουν δικοί Του μάρτυρες, δηλαδή να πούνε σε όλους τι είπε και τι έκανε ο Ιησούς Χριστός και ότι μια ημέρα θα ξανάρθει για να κρίνει με αλήθεια και δικαιοσύνη ζώντες και νεκρούς. Χωρίς το Άγιο Πνεύμα ο άνθρωπος είναι πνευματικά νεκρός+αν πεθάνει χωρίς πίστη στον Χριστό θα χαθεί αιώνια. Έτσι+εγώ λάβει το Άγιο Πνεύμα που υποσχέθηκε ο Ιησούς Χριστός.Όποιος άνθρωπος ανεξάρτητος φυλής, γλώσσας +έθνους έχει λάβει το Άγιο Πνεύμα όπως εγώ είναι πνευματικός αδελφός μου+θα είμαστε μαζί με τον Ιησού Χριστό αιώνια.Οι αληθινοί χριστιανοί μιλάνε μόνο για τον Ιησού Χριστό σαν τον μόνο Σωτήρα γιατί ο Ιησούς Χριστός είπε [6Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή· ουδείς έρχεται προς τον Πατέρα, ειμή δι\' εμού] Ιωαν14:6.

     1. avatar Το όνομα δε γράφεις όμως.

      Το όνομα είναι μία-δύο λέξεις. Τι φοβάσαι τόσο πολύ κ δε το γράφεις;;;

     2. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες […]

      Αυτοί που ξέρουν την Αγία Γραφή μας ονομάζουν αληθινοί \"μαθητές του Ιησού Χριστού\" ή εν συντομία \"χριστιανοί\". Αυτό είναι το μόνο όνομα που διδάσκει ο Λόγος του Θεού. Στο Πράξεις Αποστόλων 11:16 λέει [ Και συνελθόντες εις την εκκλησίαν εν ολόκληρον έτος εδίδαξαν πλήθος ικανόν, και πρώτον εν Αντιοχεία ωνομάσθησαν οι μαθηταί Χριστιανοί.] Η Αγία Γραφή δεν αναφέρει τα ονόματα που έχουν εφεύρει οι άνθρωποι για να φανατίζουν τους ανθρώπους ότι τάχα θα τους σώσει η \"θρησκεία\" τους. Γιατί πολλοί δίπλα στο χριστιανοί κολλάνε και κάποιο άλλο όνομα αλλά αυτό είναι αντίθετο στην Καινή Διαθήκη. Σήμερα πολλοί αυτονομάζονται \"χριστιανοί\" αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας. Σύμφωνα με το Πράξεις 11:26 για να ονομαστεί κάποιος χριστιανός πρέπει πρώτα να είναι μαθητής του Ιησού. Και μαθητής σημαίνει ότι κάποιος ακούει την διδασκαλία του Ιησού Χριστού, την πιστεύει με όλη την καρδιά του, βαπτίζεται στο νερό σαν υπακοή στην εντολή του Ιησού (Μάρκος 16:15-16) λαβαίνει την δωρεά του Αγίου Πνεύματος και ζει μια νέα και αγία ζωή. Δυστυχώς στις μέρες μας βλέπουμε φτηνές απομιμήσεις διαφόρων που λένε ότι είναι\"χριστιανοί\" αλλά η ζωή τους και οι πράξεις τους δεν θυμίζουν σε τίποτα τον Ιησού Χριστό στον οποίο λένε ότι πιστεύουν και ακολουθούν. Αυτά ελπίζω να θέλεις να γίνεις και εσύ ένας τέτοιος αληθινός μαθητής του Ιησού Χριστού ώστε να φέρεις το ένδοξο όνομα χριστιανός με όλα τα προνόμια (αιώνια ζωή) και τις ευθύνες (αγιότητα, δικαιοσύνη, αλήθεια) που αυτό συνεπάγεται.

     3. avatar Γκουγκλάρω

      «Αληθινοί μαθητές του Ιησού Χριστού» κ βγάζει πάνω πάνω ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ.
      ΙΕΧΩΒΑΣ είσαι; Ντρέπεστε να το λέτε;

     4. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Οι αληθινοί μαθητές του Ιησού Χριστού έχουν λάβει την δωρεά του Αγίου Πνεύματος . Όποιος έχει λάβει το Άγιο Πνεύμα τον Θεό δεν τον αποκαλεί Ιεχωβά ούτε με κάποιο άλλο όνομα. Ο Ιησούς Χριστός δίδαξε τον Θεό να τον αποκαλούμε Πατέρα μας που είσαι στους ουρανούς όπως λέει και στην προσευχή \"Πάτερ ημών\". Όσοι τον αποκαλούν Ιεχωβά δεν έχουν λάβει το Άγιο Πνεύμα (για να το επιβεβαιώσεις μπορείς να τους ρωτήσεις και θα σου το πουν και οι ίδιοι) και απλά ακολουθούν ανθρώπινες φιλοσοφίες και θρησκεία. Όμως για να μπορείς να αποκαλείς τον Θεό σαν \"Πατέρα\" θα πρέπει να σου έχει αποκαλυφθεί σαν ουράνιος Πατέρας σου.Εναν ξένο ποτέ δεν τον λες Πατέρα. Όσοι όμως έχουν δεχθεί τον Ιησού Χριστό ως Υιό Θεού και σαν Σωτήρα και Κύριο τους τότε σε αυτούς ο Θεός αποκαλύπτεται σαν Πατέρας και φίλος. Τέλος ο Ιησούς Χριστός είπε να είμαστε δικοί του μάρτυρες (δες Πράξεις Αποστόλων 1:8) όπως εξηγώ σε άλλο σχόλιο παραπάνω. Έτσι οι αληθινοί χριστιανοί δηλαδή οι αληθινοί μαθητές του Ιησού Χριστού μπορούν επίσης να φέρουν το όνομα \"μάρτυρες του αναστημένου Ιησού Χριστού\". Το μάρτυρες του Ιεχωβά είναι ψεύτικο όνομα και μπορεί να την πατήσουν μόνο όσοι δεν μελετούν οι ίδιοι την Αγία Γραφή τους και εμπιστεύονται την οργάνωση από το Μπρούκλιν για την σωτηρία τους. Στο Πράξεις 4:12 λέει το μόνο όνομα που μας δόθηκε για την σωτηρία μας είναι \"Ιησούς Χριστός\". Εύχομαι να τον δεχτείς και εσύ σήμερα ως προσωπικό σου Σωτήρα και Κύριο για να να σωθείς αιώνια. Μην αδιαφορείς, μην το αναβάλλεις.

     5. avatar ΙΕΧΩΒΑ, δε ξέρω τι μου λες

      Πες τα στη google(γκούγκλ) που τα γράφει.
      Τώρα που το σκέφτομαι, στείλε τους καλύτερα κ το κείμενο που έγραψες....

     6. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!

      (ΣΩΣΤΟ)Ο καλοπροαίρετος άνθρωπος μπορεί κάποια στιγμή στην ζωή του να κάνει κάποιο λάθος ή να πιστεύει κάτι λάθος αλλά επειδή είναι καλοπροαίρετος όταν του εξηγείς την αλήθεια την δέχεται+ διορθώνεται. Ο κακοπροαίρετος όμως+πονηρός άνθρωπος ότι+να του πεις αυτός επιμένει στο λάθος του. Ο πονηρός άνθρωπος+τον ίδιο τον Ιησού Χριστό να συναντούσε,στην εποχή που ο Ιησούς περπάτησε στην Γη, θα τον έβγαζε \"αιρετικό\" +αυτός θα συνέχισε να πιστεύει στο δικό του. Στην ζωή σου μπορεί να κάνεις τον έξυπνο-ότι τα γνωρίζεις όλα. Αλλά πίστεψέ με αν δεν γνωρίζεις τον Ιησού Χριστό ως προσωπικό σου Σωτήρα ούτε ειρήνη έχεις στην καρδιά σου με τον Θεό της Αγίας Γραφής ούτε έχεις βεβαιότητα σωτηρίας+αιωνίου ζωής. Γιατί μόνο αν γνωρίζεις τι δίδαξε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός για την αιώνια ζωή μπορείς να ξέρεις από τώρα αν έχεις ή όχι αιώνια ζωή. Και η αλήθεια είναι ότι το να κάνεις τον έξυπνο+ να κοροϊδεύεις κάποιον που σου λέει την αλήθεια για την αιώνια σωτηρία σου είναι \"εύκολο\"+μπορεί να το διασκεδάζεις κιόλας. Όμως όλα αυτά μέχρι να δεις τον Ιησού Χριστό πρόσωπο με πρόσωπο. Τότε μόνο δύο πράγματα μπορεί να ακούσεις από τον Ιησού. [46 Και θα πάνε αυτοί σε κόλαση αιώνια, ενώ οι δίκαιοι σε ζωή αιώνια».] Ματθαίος 25:46. Στην ζωή αυτή διαλέγεις που θέλεις να περάσεις την αιωνιότητα σου.Αν κάνεις την σωστή επιλογή εσύ θα ωφεληθείς. Αν όμως κάνεις την λάθος επιλογή εσύ θα το υποστείς+μάλιστα στην αιωνιότητα. Για αυτό μελέτησε την Καινή Διαθήκη+πες στον Ιησού (οδήγησε με σε όλη την αλήθεια σου).

     7. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Ο καλοπροαίρετος άνθρωπος μπορεί κάποια στιγμή στην ζωή του να κάνει κάποιο λάθος ή να πιστεύει κάτι λάθος αλλά επειδή είναι καλοπροαίρετος όταν του εξηγείς την αλήθεια την δέχεται+ διορθώνεται. Ο καλοπροαίρετος όμως+πονηρός άνθρωπος ότι+να του πεις αυτός επιμένει στο λάθος του. Ο πονηρός άνθρωπος+τον ίδιο τον Ιησού Χριστό να συναντούσε , στην εποχή που ο Ιησούς περπάτησε στην Γη, θα τον έβγαζε \"αιρετικό\" +αυτός θα συνέχισε να πιστεύει στο δικό του. Στην ζωή σου μπορεί να κάνεις τον έξυπνο και ότι τα γνωρίζεις όλα. Αλλά πίστεψέ με αν δεν γνωρίζεις τον Ιησού Χριστό ως προσωπικό σου Σωτήρα ούτε ειρήνη έχεις στην καρδιά σου με τον Θεό της Αγίας Γραφής ούτε και βεβαιότητα σωτηρίας και αιωνίου ζωής. Γιατί μόνο αν γνωρίζεις τι δίδαξε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός για την αιώνια ζωή μπορείς να ξέρεις από τώρα αν έχεις ή όχι αιώνια ζωή. Και η αλήθεια είναι ότι το να κάνεις τον έξυπνο+ να κοροϊδεύεις κάποιον που σου λέει την αλήθεια για την αιώνια σωτηρία σου είναι \"εύκολο\"+μπορεί να το διασκεδάζεις κιόλας. Όμως όλα αυτά μέχρι να δεις τον Ιησού Χριστό πρόσωπο με πρόσωπο. Τότε μόνο δύο πράγματα μπορεί να ακούσεις από τον Ιησού. [46 Και θα πάνε αυτοί σε κόλαση αιώνια, ενώ οι δίκαιοι σε ζωή αιώνια».] Ματθαίος 25:46. Στην ζωή αυτή διαλέγεις που θέλεις να περάσεις την αιωνιότητα σου.Αν κάνεις την σωστή επιλογή εσύ θα ωφεληθείς. Αν όμως κάνεις την λάθος επιλογή εσύ θα το υποστείς+μάλιστα στην αιωνιότητα. Για αυτό μελέτησε την Καινή Διαθήκη+πες στον Ιησού (οδήγησε με σε όλη την αλήθεια σου).

     8. avatar Δύο φορές το ίδιο σεντόνι;;;

      Πανικός σε έχει πιάσει που φοβάσαι να παραδεχτείς τη θρησκεία σου. Πως περιμένεις να πιστέψουν αυτοί που σε διαβάζουν άμα ντρέπεσαι να το πεις;;;;
      Εεεεε;;;

     9. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Γεια σου. Δεν ξέρω αν ποτέ συναντηθούμε στον πραγματικό κόσμο ίσως ούτε και στο ίντερνετ ξανά. Θα ήθελα όμως να θυμάσαι αν ποτέ έρθεις σε δύσκολη θέση στην ζωή σου ή λίγο πριν φύγεις από αυτήν την ζωή τα εξής λόγια μέσα από την Αγία Γραφή . 1) [ 9 Γιατί αν ομολογήσεις με το στόμα σου ως Κύριο τον Ιησού και πιστέψεις με την καρδιά σου ότι ο Θεός έγειρε αυτόν από τους νεκρούς, θα σωθείς.
      10 Γιατί με την καρδιά πιστεύει κανείς για να έχει δικαίωση και με το στόμα ομολογεί για να έχει σωτηρία.
      11 Επειδή λέει η Γραφή: Καθένας που πιστεύει σ’ αυτόν δεν θα καταντροπιαστεί.] Ρωμαίους 10:9-11 και 2) [ 42 Και είπε (ο ένας ληστής που τον σταύρωσαν δίπλα στον Ιησού Χριστό): «Ιησού, θυμήσου με, όταν έρθεις στη βασιλεία σου».
      43 Και του είπε: «Αλήθεια σου λέω, σήμερα μαζί μου θα είσαι μέσα στον Παράδεισο».] Λουκά Ευαγγέλιο 23:42-43. Να θυμάσαι ότι και εσύ αλλά και όποιος άλλος που διαβάζει αυτό το σχόλιο, αν κάνεις αυτό που έκανε αυτός ο άνθρωπος θα σωθείς αιώνια. Ότι άλλο θέλεις να μάθεις για την σωτηρία της ψυχής σου θα το βρεις γραμμένο μέσα στην Αγία Γραφή. Και αν έμενα δεν θέλεις να με πιστέψεις (ίσως γιατί θεωρείς ότι δεν σου λέω την αλήθεια, που είναι δικαίωμα σου να το πιστεύεις) πίστεψε με όλη την καρδιά σου στα λόγια του Ιησού Χριστού και της Αγίας Γραφής και δεν θα χάσεις. Κανένας που πιστεύει πραγματικά στον Ιησού Χριστό δεν θα ντροπιαστεί!

     10. avatar Πληκτρολόγησε τη λέξη robot

      σε παρακαλώ για να αποδείξεις ότι δεν είσαι robot.
      Ευχαριστώ πολύ!

     11. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      [ 16 Επειδή, με τέτοιον τρόπο αγάπησε ο Θεός τον κόσμο, ώστε έδωσε τον Υιό του τον μονογενή, για να μη χαθεί καθένας ο οποίος πιστεύει σ\' αυτόν, αλλά να έχει αιώνια ζωή. 17 Δεδομένου ότι, ο Θεός δεν απέστειλε τον Υιό του στον κόσμο, για να κρίνει τον κόσμο, αλλά για να σωθεί ο κόσμος διαμέσου αυτού.
      18 Όποιος πιστεύει σ\' αυτόν, δεν κρίνεται· όποιος, όμως, δεν πιστεύει, έχει ήδη κριθεί, επειδή δεν πίστεψε στο όνομα του μονογενή Υιού τού Θεού. 19 Κι αυτή είναι η κρίση, ότι το φως ήρθε στον κόσμο, και οι άνθρωποι αγάπησαν το σκοτάδι περισσότερο παρά το φως· για τον λόγο ότι, τα έργα τους ήσαν πονηρά. 20 Επειδή, όποιος πράττει τα φαύλα, μισεί το φως, και δεν έρχεται στο φως, για να μη έρθουν σε έλεγχο τα έργα του. 21 Όποιος, όμως, πράττει την αλήθεια, έρχεται στο φως, για να φανερωθούν τα έργα του, ότι έγιναν σύμφωνα με τον Θεό. ] Ιωάννη Ευαγγέλιο 3:16-21. Αν σε ενδιαφέρει η αιώνια ζωή διάβαζε την Αγία Γραφή γιατί εκεί μέσα θα βρεις ότι χρειάζεται να πιστεύεις για την σωτηρία σου και την αιώνια ευτυχία σου.

     12. avatar Μηδέν χιούμορ.

      Είσαι ο ορισμός του φανατικού. Τα γραφόμενά σου λένε ότι δεν ακολουθείς αυτά που γράφεις.

 7. avatar Μαριζα

  Σπιτάκι του δεν κάνει για τον ναό!

 8. avatar αυτοχθων ιθαγενης αγελης μπουγατσολανδης αριστεροδεξιων φυλαρχων

  Το αντιδωρο το δινει ο παπας την ωρα της μεταλαβης αφου ο πιστος μεταλαβει και φυλησει το χερι του ιερεα,ειναομσυμβολικο με την Ιερη μεταλαβη ο πιστος λαβαινει αιμα Χριστου με το Ιερο αντιδωρο ο πιστος λαβαινει σωμα Χριστου και την παλαια εποχη το 1950,1960 πολλα παιδια που πειναγαν ξαναπερνουσαν δυο και τρεις φορες στην σειρα γι να φυλησουν το χερι του ιερεα για να παρουν περισσοτερο αντιδωρο να χορτασουν την πεινα τους ακομηνκαο και εγω θυμαμαι τη δεκαετια 1970-1980 οτι το αντιδωρο μας φαινοταν χορταστικο καμια φορα ο ιερεας μας καταλαβαινε τι πειναλες ημασταν και μας εδινε και δυο και τρια κομματια αντιδωρο και χορταιναμε την πεινα μας χαβιαρι μας φαινοταν αυτο το αντιδωρο,ηταν παντως πολυ νοστιμο απο ασπρο ψωμι πολυτελειας με μαλακη κρουστα που γυαλιζε το θεωρουσαμε ευλογημενο , ειχε και μια ιερη σφραγιδα !ε διαφορα χριστισνικσ συμβολα αναγλυφη στη μεση,αν ο ιερεας μας εδινε το κομματακι με τη σφραγιδα θεωρουσαμε τον εαυτο μας πολυ ευλογημενο και τυχερο και τη δειχναμε στους αλλους και καμαρωναμε.Και ενα ποιημα:Η Καμπανα.Ο ηλιος γερνει στο βουνο και χανεται και σβηνει κι οποσω του ολοχρυσο το περασμα του αφηνει χτυπαει η καμπανα του χωριου απ του βουνου τα ποδια ο ζευγολατης σταθηκε και σαλαγαει τα βοδια γυριζει ακουει τον αχο τρεμουλιαστα που φτανει στεκει... κοιταει το χωριο και το σταυρο του κανει.Του Αλεκου Φωτιαδη απο τη συλλογη (( Ανοιχτα μυστικα)).

  1. avatar Halfeti Rose

   Λουέν! 2/2,έμπαινε!

 9. avatar ΜΠΟΓΙΑΣ

  Μπράβο Τάπερ
  Ρίξε κι ένα αφορισμό της λιμασμένης.

 10. avatar Πριν πολλά χρόνια παιδί και εγώ

  Οι γονεις μας πήγαιναν με το ζόρι στην εκκλησία παιδί πολύτεκνης οικογένειας δεν υπήρχαν και ανέσεις Βλέπαμε και εμείς το σταρακι τα κόλλυβα ως γλυκό Κάθε φορά πού ζηταγαμε από τον πάπα αφού περίσσευαν από τίς κυρίες λίγο παραπάνω μας έλεγε ότι τελείωσαν Μία μέρα λοιπόν εκεί πού παίζαμε πίσω από την εκκλησία βλέπουμε τον παπά με το καρότσι τής οικοδομής να κουβαλάει ότι ειχε περισσέψει από κόλλυβα και αντιδορα τα πήγαινε στις κοτες Μάλλον αυτό θα εγινε και με την κυρία κανείς δεν ξέρει

 11. avatar Κάνω καλά εγώ

  Πού δεν πάω εκκλησία φοβάμαι μη μουρθει καμμία ανάποδη

 12. avatar Νικο

  Μερικοί δε σέβονται ούτε το χώρο ούτε τους άλλους. Ούτε σε συσσίτιο δεν κάνουν έτσι. Ούτε τους παπάδες που τους τα λένε 100 φορές κι αυτές κάνουν πάλι τα ίδια. Δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι ο παπάς, αλλά μερικές σκάνε και γάιδαρο.Ο παπάς στέκεται από τις 7.30 όρθιος, πρέπει να είναι συγκεντρωμένος, προσευχόμενος, να κάνει το κήρυγμα, τη θεία κοινωνία, να δώσει αντίδωρο.Στο τέλος είναι εξαντλημένος.Μερικές νομίζουν ότι πήγαν στην Αφρική και τους δίνουν φρατζόλες ψωμί από τα αγροτικά.

  1. avatar Αν είναι εξαντλημένος με τέτοια χέρια

   Και κοιλιά τούρλα Πραγματικά δεν πιστεύω τι διαβάζω εδώ μέσα Δηλαδή ο άνθρωπος τής οικοδομής να βαράει λόγω εξαντλήσεις κάθε μέρα κόσμο Το έχει η νοοτροπία τούς να φέροντα έτσι γι\'αυτό δεν πάει ο κόσμος ποια στην εκκλησία Σιγά την κούραση μη τρελαθουμε ποια οι περισσότεροι έχουν ξεφύγει

  2. avatar Ch16:19-1

   Για να λάβει ο άνθρωπος, το Σώμα και το Αίμα του Ιησού Χριστού, πρέπει να διδαχθεί τον Λόγο του Θεού, να τον δεχθεί μέσα στην καρδιά του, να αναγεννηθεί, τότε θα κάνει με επίγνωση το Βάπτισμα της Σωτηρίας, να ομολογησει ότι ο Ιησούς Χριστός, είναι ο προσωπικός του Σωτήρας, διότι με το Βάπτισμα, θάβεται ο παλαιός άνθρωπος της αμαρτίας, και βγαίνει από το νερό, ο ανακαινισμενος ανθρωπος. Κατά χάριν είναι σωσμένος, Θεού Δωρον. Και από εκείνη την στιγμή, όπως λέει ο Λόγος του Θεού, στις πράξεις των αποστολων, θα μένει, στην διδασκαλία της Καινης Διαθήκης, στην κοινωνία με τα μέλη της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού, θα λαμβάνει κάθε Κυριακή, το Σώμα και το Σώμα, του Κυρίου, την Αγία Κοινωνία, και στις προσευχές της Εκκλησίας, και στις κατ\'οικον συναθροισεις.

   1. avatar Αφήστε με

    Οταν λάβει ο άνθρωπος, το Σώμα και το Αίμα του Ιησού Χριστού..
    αυτός δεν είναι ο ορισμός του κανιβαλισμού;
    Δεν μπορείς να φας κάτι πιο light;

 13. avatar Πρόσφορο ο

  παππάς,η καντηλανάφτισα,οι ψαλτάδες , οι επιτρόποι, οι κολητοί παρατρεχάμενοι, έχει δίκιο ο παππάς δεν έχει και φούρνο ευλογημένη.

 14. avatar Ch15:32-1

  Όταν η Ίδια η Εκκλησία, δεν δέχεται, τις εντολές του Θεού, και διδάσκει Εντάλματα Ανθρώπινα, τα Οποία είναι Μακριά από τον Λόγο του Θεού, δυστυχώς βλασφημειται το Πρόσωπο του Θεού, όλης της Ανθρωπότητας.

 15. avatar ΓΚ

  Αυτή πάλι η ευλογημένη έπρεπε να γυρίσει και το άλλο το μάγουλο σαν χριστιανη που είναι.

 16. avatar Αντε πάλι !

  Ο Beast ψάρεψε πάλι προβοκατόρικο
  θέμα και προσμένει καλή \"συγκομιδή\"
  από την διαμάχη μεταξύ σανοφάγων..

 17. avatar Τόνο Μάσας.

  Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο πάπας.

 18. avatar K x

  Ακούς εκεί δεύτερο αντίδωρο... Πω πω αφού δεν την πυροβόλησε... Τυχερή ήταν
  @VBNM πόσες κλωτσιές θέλεις ε?

  1. avatar criskalts

   Με ρέγουλο την \'\'φαρμακευτική\'\'

 19. avatar Εγω δλδ που

  Τα πηρα ολα κ δεν αφησα για κανεναν αλλον τι θα μου εκανε...

 20. avatar χαχολοσ

  παπαδεσ= μουτζα head in

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει