Η ΔΩΔΩΝΗ, κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, μετρώντας παραπάνω από μισό αιώνα στην παραγωγή αγνών προϊόντων με ξεχωριστή γεύση, τη γεύση του καλού, προχώρησε στην ανανέωση της συσκευασίας για το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό Κλασικό.

Το Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό Κλασικό, με μοναδική υφή και πλούσια γεύση, παράγεται από 100% ελληνικό φρέσκο αγελαδινό και παστεριωμένο γάλα ημέρας και τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών, αποτελώντας μια ιδανική, υγιεινή και νόστιμη επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας.

Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων εξαίρετης ποιότητας και υψηλής θρεπτικής αξίας, αλλά και στην ανανέωση των συσκευασιών που χρησιμοποιεί, ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις και τις απαιτήσεις των καταναλωτών για αυθεντικά προϊόντα.

Μέσα από μία απλή και πιο σύγχρονη προσέγγιση τόσο ως προς τη συσκευασία όσο και ως προς το εικαστικό σχεδιασμό, η νέα εμφάνιση για το Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό Κλασικό βασίζεται στο λευκό χρώμα, φιλοξενώντας λεπτομέρειες σε μπλε και ανοιχτό πράσινο χρώμα για το στραγγιστό πλήρες (8%) και light (2%) γιαούρτι αντίστοιχα.

Το ανανεωμένο Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό Κλασικό είναι ήδη διαθέσιμο στα ψυγεία των σούπερ μαρκετ σε ατομικές συσκευασίες των 200gr, σε πλαστικό δοχείο του 1kg καθώς και σε πολυσυσκευασίες των 2τεμ., των 3τεμ. και 2+1 Δώρο.

Διαθέτοντας μία ευρεία ποικιλία αγνών γαλακτοκομικών προϊόντων, η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ διατηρεί τη μεγαλύτερη ζώνη γάλακτος στην Ελλάδα με πάνω από 5.500 παραγωγούς και μεταφέρει καθημερινά τη Γεύση του Καλού σε χιλιάδες καταναλωτές, που την επιλέγουν για την αυθεντικότητα και την υψηλή ποιότητά της.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να  επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες:

dodoni.eu,

Facebook Dodoni.SA

Instagram dodoni.eu