Ένα τραγικό περιστατικό έγινε σήμερα στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όταν μια γυναίκα έπεσε από όροφο του κτιρίου και από μεγάλο ύψος, για να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε το πρωί της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου, παρά το γεγονός ότι το προσωπικό του νοσοκομείου κινητοποιήθηκε άμεσα και προσπάθησε να την κρατήσει στη ζωή. Ωστόσο, κάτι τέτοιο στάθηκε αδύνατο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsbeast.gr, η γυναίκα που έχασε τη ζωή της είχε πάει μαζί με τη μητέρα της στα εξωτερικά ιατρεία του ΚΑΤ, η οποία τη συνόδευσε στο ραντεβού της. Ενώ βρίσκονταν στην αναμονή, είπε στην ηλικιωμένη πως θα έφευγε για λίγο, ανέβηκε σε όροφο του κτιρίου, κατευθύνθηκε προς ένα μπαλκόνι και από εκεί έπεσε στο κενό.

Μάλιστα, βλέποντας να αργεί, η μητέρα της άρχισε να ψάχνει την κόρη της, η οποία εκείνη την ώρα είχε μεταφερθεί στην Εντατική, με το προσωπικό να προσπαθεί να την κρατήσει στη ζωή.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.