Τον ακριβή αριθμό των ακινήτων που απέκτησαν τα μέλη του κυκλώματος του νέου παραδικαστικού και στα οποία έκρυβαν μεγάλο μέρος από το αρχείο της εγκληματικής τους δραστηριότητας, προσπαθούν να διαλευκάνουν οι Αρχές, προκειμένου να προλάβουν να τα κατασχέσουν προτού μέλη του κυκλώματος, που διαφεύγουν τη σύλληψη, προλάβουν να τα πουλήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τώρα έχουν εντοπιστεί δύο ακίνητα στο Παλαιό Ψυχικό, δύο στην Καλλιθέα και άλλα στην Ηλιούπολη, τη Βούλα, τον Πειραιά, τη Νίκαια και την Κηφισιά.

Μάλιστα, στα δύο διαμερίσματα που βρίσκονται στην Καλλιθέα, τα μέλη του κυκλώματος είχαν μεταφέρει πολλά στοιχεία και έγγραφα που αποκαλύπτουν τη δράση τους και τα οποία «ξεσκονίζονται» από τις διωκτικές Αρχές.

Παράλληλα, συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν σε ποια ακίνητα αντιστοιχούν τα 150 κλειδιά που βρέθηκαν σε ένα από αυτά τα σπίτια. Όπως εκτιμούν, πρόκειται για διαμερίσματα και μονοκατοικίες που περιήλθαν στην κυριότητα του κυκλώματος μέσω εκβιασμών και πλειστηριασμών.

Οι αξιωματικοί που διερευνούν την υπόθεση θεωρούν βέβαιο πως το κύκλωμα είχε απλώσει τα «δίχτυα» του σε όλη την Ελλάδα.