Τη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση για τον θάνατο του Κώστα Ευριπιώτη, σε ηλικία μόλις 56 ετών, νικημένος από τον καρκίνο. Ο γνωστός ηθοποιός εδώ και εβδομάδες έδινε μάχη για τη ζωή του, καθώς νοσηλευόταν από τα μέσα Φεβρουαρίου στο Σπηλιοτοπούλειο Ίδρυμα.

Σε καθημερινή βάση βρέθηκαν στο πλευρό του η σύντροφός του, Λίλιαν Μπότση, και φυσικά τα παιδιά του, που αποτελούσαν τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μια από τις άλλες μεγάλες αγάπες του ήταν ο Ατρόμητος, με τον ίδιο να δίνει πολύ συχνά το «παρών» στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, για να παρακολουθεί από κοντά τα παιχνίδια της ομάδας.

Ο για πολλά χρόνια υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ (που δεν έχει πλέον αυτόν τον ρόλο) και φίλος του Κώστα Ευριπιώτη, Παύλος Κατώνης, τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook και μια φωτογραφία με τη φανέλα της ομάδας, με το όνομά του και το Νο 10.

«Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε! Έδωσες μια μεγάλη μάχη με αξιοπρέπεια! Ο πόνος είναι πολύ μεγάλος! Χάρισες πολύ γέλιο σε όλη την Ελλάδα και σήμερα όλη η Ελλάδα κλαίει για σένα! Θα σε θυμάμαι πάντα έτσι χαμογελαστό παλικάρι μου! Θα είμαστε όλοι κοντά σου Κωστή μου, Παλιέ μου, Ατρόμητε μου!», ήταν το συγκινητικό μήνυμα που συνόδευσε τη φωτογραφία.

Στη συνέχεια πόσταρε και ένα βίντεο, στο οποίο ο εκλιπών τραγουδούσε τον ύμνο της ομάδας των Δυτικών Προαστίων. «Πάντα με ρωτούσες για την ομάδα. Γιατί δεν παίζει ο ένας και παίζει ο άλλος. Πάντα καλοπροαίρετος, έλεγες ότι ο Ατρόμητος δεν σε στενοχωρεί ποτέ, είχες τον τρόπο σου να μας ξεσηκώνεις! Αχ βρε Κωστή μου!», ήταν το κείμενο που το συνόδευε.

Με μια τρίτη ανάρτηση και με μια ακόμη φωτογραφία του ηθοποιού, έγραψε: «Το “τελευταίο” αντίο σε αυτή τη ταλεντάρα, σε αυτή την ηθοποιάρα που μόλις τον έβλεπες στο σανίδι ξεκαρδιζόσουν, σε αυτή τη ψυχούλα, σε αυτόν τον φίλο, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα το πούμε τη Δευτέρα στις 3μ.μ. στο Κοιμητήριο Ηλιούπολης! Καλό Παράδεισο να έχεις Κωστή μου!».

Φυσικά, «αντίο» στον Κώστα Ευριπιώτη δεν θα μπορούσε να μην πει και η ΠΑΕ Ατρόμητος, η οποία δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook τον ύμνο της ομάδας, ερμηνευμένο από τον δημοφιλή ηθοποιό, που είχε την εξής λεζάντα: «Φίλε Κώστα καλό ταξίδι. Ο ύμνος της ομάδας μας θα μας θυμίζει την εξαιρετική προσωπικότητα σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Ευριπιώτη».