Πότε ξεκινά η διαδικασία αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων

Η εγκύκλιος με τις λεπτομέρειες από την υπουργό διοικητικής ανασυγκρότησης


ΕΛΛΑΔΑ
20:38
12/03/2019
Πότε ξεκινά η διαδικασία αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων
5
loading

Η διαδικασία αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων για την αξιολογική περίοδο του έτους 2018, ξεκινά από μεθαύριο Πέμπτη, 14 Μαρτίου.

Με εγκύκλιο της υπουργού διοικητικής ανασυγκρότησης, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, ενημερώνονται οι φορείς για τα επιμέρους χρονικά διαστήματα που απαιτούνται για την απρόσκοπτη διενέργεια της διαδικασίας, η οποία ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, από τις 14 Μαρτίου έως και τις 12 Απριλίου, οι οικείες διευθύνσεις διοικητικού / Προσωπικού θα πρέπει να συμπληρώσουν στην ηλεκτρονική εφαρμογή τα απαραίτητα στοιχεία για τη διεξαγωγή των διαδικασιών αξιολόγησης.

Από τις 15 Απριλίου ο κάθε αξιολογούμενος - υπάλληλος ή προϊστάμενος οργανικής μονάδας - συμπληρώνει τα στοιχεία της Έκθεσης Αξιολόγησης που τον αφορούν και υποβάλλει την έκθεση αξιολόγησης, το αργότερο μέχρι τις 3 Μαΐου.

Από τις 6 Μαΐου, κάθε χρήστης της εφαρμογής που έχει οριστεί ως Αξιολογητής Α', θα πρέπει να προβεί στην αξιολόγηση των υφισταμένων του, ως πρώτος ιεραρχικά προϊστάμενος και αφού λάβει υπόψη τις τυχόν απόψεις-αντιρρήσεις του αξιολογούμενου, να συμπληρώσει τη βαθμολογία και να προχωρήσει στην υποβολή της Έκθεσης Αξιολόγησης το αργότερο μέχρι τις 7 Ιουνίου.

Τέλος, από τις 10 Ιουνίου, ο Αξιολογητής Β', θα πρέπει να προβεί στην αξιολόγηση των υφισταμένων του, ως δεύτερος ιεραρχικά προϊστάμενος και να υποβάλει την Έκθεση Αξιολόγησης το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουνίου. Η προθεσμία αυτή ισχύει και για τους αξιολογητές που τυχόν χάσουν αυτή την ιδιότητα πριν από τις 30 Ιουνίου, λόγω μετακίνησης σε άλλη υπηρεσία.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

  Άρση μονιμότητας, έλεγχος τραπεζικών λογαριασμών, και [...] τάχιστα!!!

 2. avatar True

  Βρείτε τον λιγότερο τεμπέλη. Καραγκιόζμπερντέ.

 3. avatar Koυκουρουκου

  Η [...] στο απομορυφωμα της...

 4. avatar ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

  Ανάμεσα στα άλλα που θα εξεταστούν είναι ένα έχουν πάρει μέρος έστω και μια φορά σε Αντιφα πορεία αν ξέρουν να τραγουδούν το " o bella ciao " αν στο άκουσμα Μακεδονία ξακουστή έχουν εμετικες τάσεις και αν στην βιβλιοθήκη τους έχουν βιβλία του Κροπότκιν Μπακούνιν και σε κάποιο σημείο του σπιτιού υπάρχουν αφίσες του Τσε και του Μπομπ Μάρλεϊ με μπουρι , και φυσικά στο τέλος αν θαυμάζουν τον πρωθυπουργό μετα απο κάθε υπόσχεση να κάνει διπλή κωλοτούμπα με τελείωμα σπαγγατο. Αν όλα αυτά συμβαίνουν τότε εξασφαλίζεται η μονιμότητα και είναι και σε διαδικασία προαγωγής σύμφωνα με την εγκύκλιο Κερανικα παράγραφος 5.

 5. avatar babis o flu

  Αξιολόγηση δημοσίων υπαλλήλων. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει