Δεκάδες παιδιά εμβολιάστηκαν σήμερα στο Περιστέρι

Με πρωτοβουλία της Αποστολής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του ΙΣΑ


ΕΛΛΑΔΑ
16:28
10/11/2012
Δεκάδες παιδιά εμβολιάστηκαν σήμερα στο Περιστέρι
loading

Την εκστρατεία παιδικού εμβολιασμού συνεχίζει η Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών μαζί με τον ΙΣΑ στο παράρτημα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στην Ι.Μ. Περιστερίου.

Σήμερα εμβολιάστηκαν δεκάδες παιδιά παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Χρυσοστόμου, τον Γενικό Διευθυντή της Αποστολής Κωνσταντίνο Δήμτσα, τον Πρόεδρο του ΙΣΑ Γιώργο Πατουλη, το Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουριδη στον Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας στην Πλατεία Δημοκρατίας από εθελοντές παιδιάτρους του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

Από νωρίς συγκεντρώθηκαν πλήθος ανασφάλιστων γονέων με τα παιδιά τους προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητοι εμβολιασμοί και η ενημέρωση του ιατρικού ιστορικού για το καθένα παιδί σύμφωνα με την ιατρική διαδικασία.

Ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Χρυσόστομος παρακολούθησε τον εμβολιασμό των παιδιών και συγκινημένος αναφέρθηκε στην δυνατότητα που δόθηκε στους αδύναμους οικονομικά γονείς να αποκτήσουν τα παιδιά τους ιατρική ασπίδα προστασίας με την βοήθεια της Αποστολής και του ΙΣΑ.

Αύριο θα πραγματοποιηθούν εμβολιασμοί στη Σαντορίνη και στη Θηρασιά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει