Τι αποκαλύπτουν οι σελίδες από το ημερολόγιο του 15χρονου μαθητή

Αποτυπώνει τις σκέψεις του, το bullying που δεχόταν, τις προθέσεις του και τους προβληματισμούς του


ΕΛΛΑΔΑ
18:53
11/07/2018
Τι αποκαλύπτουν οι σελίδες από το ημερολόγιο του 15χρονου μαθητή
1
loading

Η αυτοκτονία του μαθητή στην Αργυρούπολη, ο οποίος κηδεύτηκε το απόγευμα της Τρίτης, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Συγκλονιστικά είναι και τα στοιχεία από το ημερολόγιο του μαθητή.

Στις σελίδες του ημερολογίου, ο 15χρονος αποτυπώνει τις σκέψεις του, το bullying που δεχόταν, τις προθέσεις του, αλλά και τους προβληματισμούς του, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Τις πρώτες λέξεις τις γράφει αρχές Ιουνίου και ακολουθεί ένα μεγάλο διάστημα, περίπου ενός μήνα, που δεν κρατά σημειώσεις.

Ο μαθητής επανέρχεται στις 6 Ιουλίου, όπου αναφέρεται σε ένα σοβαρό επεισόδιο με ξυλοδαρμό και αυτό και αυτό φαίνεται ότι τον επηρέασε αρνητικά και ίσως να αποτέλεσε και την αιτία, σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα αυτά έχουν μπει στο μικροσκόπιο του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσουν οι φίλοι του, οι συμμαθητές του και συγγενικά του πρόσωπα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΔΡΩ

    Το φαινόμενο είναι πολύ πιο συχνό από ότι βγαίνει στον τύπο. Στο χώρο του σχολείου bulling γίνεται από γονείς σε εκπαιδευτικούς από εκπαιδευτικούς σε εκπαιδευτικούς από προ\"ι\'σταμένους σε καθηγητές κλπ Εισαγγελέας χρειάζεται.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει