Ποντίκια έκαναν… επίσκεψη σε κτίριο του ΑΠΘ

Υγειονομικός κίνδυνος για εργαζόμενους και φοιτητές


ΕΛΛΑΔΑ
13:35
23/01/2018
Ποντίκια έκαναν... επίσκεψη σε κτίριο του ΑΠΘ
3
loading

Μυοκτονίες σε όλο το Κτίριο Διοίκησης του ΑΠΘ ξεκίνησαν σήμερα μετά την εμφάνιση τρωκτικών τις τελευταίες μέρες.

Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του ΑΠΘ, ύστερα από διαπιστώσεις εργαζομένων, ενημέρωσε με επιστολή του τις πρυτανικές Αρχές για την εμφάνιση ποντικιών στους τελευταίους ορόφους του κτιρίου (5ος-8ος), επισημαίνοντας τον υγειονομικό κίνδυνο που ελλοχεύει για το προσωπικό, αλλά και για όσους συναλλάσσονται με αυτό (φοιτητές – πολίτες).

«Είχαμε άμεση επαφή με τη διοίκηση για την αντιμετώπιση του προβλήματος, προκειμένου να ληφθούν μέτρα σε όλο το κτίριο και να μην υπάρξει εξάπλωση και σε άλλους ορόφους. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και όπως μας ενημέρωσε η υπεύθυνη αναπληρώτρια πρύτανης υλοποιείται ήδη από την αρμόδια εταιρεία πρόγραμμα μυοκτονίας σε όλους τους χώρους» δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ το μέλος του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού ΑΠΘ Σάββας Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά της η αναπληρώτρια πρύτανης Ανθρωπίνων Πόρων, Παρασκευή Αργυροπούλου- Πατάκα, υποστήριξε ότι το ιδιωτικό συνεργείο καθαρισμού, με το οποίο συνεργάζεται το πανεπιστήμιο έχει ως μόνιμη αρμοδιότητά του, μεταξύ άλλων, και τις μυοκτονίες, καθώς σε παλιά κτίρια δεν αποκλείεται να εμφανίζονται τέτοια περιστατικά.

«Ήδη, η πρώτη εφαρμογή για τις μυοκτονίες εφαρμόστηκε εδώ και μέρες, ωστόσο, απαιτείται κάποιο χρονικό διάστημα για να φανούν τα αποτελέσματα. Γίνεται συνεχής παρακολούθηση και εποπτεία και το πρόγραμμα θα εξακολουθήσει να εφαρμόζεται και τις επόμενες μέρες με μόνιμη παρακολούθηση» είπε.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΠΙΑ

  ΤΑ ΛΟΥΖΟΥΝ Κ ΤΑ ΠΛΕΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ...
  ΜΙΑΟΥ ΜΙΑΟΥ...

 2. avatar Ζοωμακακας

  Απαιτώ σήμερα κιόλας να βγουν οι ζωόφιλοι της... Ελλάδος ... Και να υπερασπίστουν τα βρωμερα αυτά τρωκτικά.... Και έτσι όλοι οι φητήτες μας να κολλήσουν τύφο και χολέρα... Ζητώ οι ζωόφιλοι που έχουν γεμίσει όλη τη χώρα με αδέσποτα. Και όλους τους με τα κόπρανα αυτών.

 3. avatar lololo

  εεεεεελα μωρέ... κοίτα το τι γλυκούλι που είναι!!! xD

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει