Με τη νέα, δυναμική εμφάνιση και τις φιλικές στο χρήστη λειτουργίες του site, η Bigsolar στοχεύει στην καλύτερη ενημέρωση των επισκεπτών του σχετικά με θέματα που αφορούν στην εταιρεία αλλά και στην εγχώρια και διεθνή αγορά φωτοβολταϊκών.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα έργα με φωτοβολταϊκό εξοπλισμό της εταιρείας, λεπτομερής παρουσίαση των προϊόντων που εμπορεύεται η Bigsolar, χρήσιμες εφαρμογές- όπως ο διαδραστικός υπολογισμός ενεργειακής απόδοσης φωτοβολταϊκών, η αδειοδοτική διαδικασία για οικιακά και μεγαλύτερα έργα- είναι μερικές από τις ενότητες στις οποίες μπορεί να περιηγηθεί ο επισκέπτης του www.bigsolar.gr .

Οι επαγγελματίες εγκαταστάτες, μέσω της Περιοχής Μελών-Εγκαταστατών, έχουν πρόσβαση σε πολλές και χρήσιμες για τη δουλειά τους πληροφορίες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά και οδηγοί εγκατάστασης του εξοπλισμού της Bigsolar, τιμοκατάλογοι, η μηναία ενημερωτική έκδοση «Big News» της Bigsolar που απευθύνεται αποκλειστικά στους εγκαταστάτες της, είναι μερικά από τα θέματα στα οποία μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση μετά την εγγραφή τους στο site, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς που εκείνοι έχουν επιλέξει.