Στο MyConstructor.gr βρείτε όλες τις υπηρεσίες για την ολιστική καθαριότητα του σπιτιού σας. Οι συνεργάτες μας σας παρέχουν τα πάντα για να εξασφαλίσετε την τέλεια υγιεινή του σπιτιού σας. Στο MyConstructor.gr θα βρείτε υπηρεσίες για:

  • Καθαρισμό Πολυθρόνας
  • Καθαρισμό Σαλονιού
  • Καθαρισμό Καναπέδων
  • Καθαρισμό χαλιών

Καθαρισμός σαλονιού

Ο καθαρισμός σαλονιού, και ειδικά ο βιολογικός, είναι μια από τις εργασίες που κερδίζουν ολοένα και περισσότερους θαυμαστές. Ολοένα και περισσότεροι από μας συνειδητοποιούν την αναγκαιότητα του τακτικού και συχνού καθαρισμού σαλονιού. Οι λόγοι που κάνουν απαραίτητο το καθαρισμό σαλονιού πέρα από αισθητικής πλευράς είναι και για την ασφάλεια της υγιεινής μας. Επιστημονικές έρευνες από διάφορα ιδρύματα του κόσμου έχουν αποδείξει ότι η καλή καθαριότητα του σαλονιού από ειδικούς επαγγελματίες συμβάλλει στη διατήρηση της ποιότητας του αέρα. Γιατί είναι σημαντική η διατήρηση της ποιότητας του αέρα; Η απάντηση είναι απλή: Ο αέρας μπορεί να περιέχει πολλά μικρόβια, σκόνες και μικροοργανισμούς που βλάπτουν το αναπνευστικό μας σύστημα. Επίσης στο σαλόνι μας βρίσκουν «φωλιά» τα ακάρεα. Τα ακάρεα είναι μικροοργανισμοί, που δεν είναι ορατοί με το μάτι και αναπτύσσονται σε καναπέδες, στρώματα και χαλιά. Είναι πολύ επικίνδυνα για το αναπνευστικό μας σύστημα και είναι υπεύθυνα για την ανάπτυξη αλλεργιών και άσθματος. Ο βιολογικός καθαρισμός σαλονιού θα απομακρύνει ακάρεα και άλλους μικροοργανισμούς από το σαλόνι μας. Το σαλόνι είναι ο χώρος που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας με την οικογένεια μας και τους αγαπημένους μας. Συνεπάγεται, λοιπόν, ότι η διατήρηση της υγιεινής του σαλονιού είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να φροντίζουμε στο σπίτι μας. Οι επαγγελματίες μας προτείνουν να κάνετε βιολογικό καθαρισμό σαλονιού τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο ώστε να διασφαλίζετε την καλή υγιεινή και καθαριότητα του σαλονιού και να φροντίζετε το χώρο σας. Ένας βιολογικός καθαρισμός σαλονιού μπορεί να περιλαμβάνει:

  • Το καθαρισμό των χαλιών
  • Το καθαρισμό των καναπέδων
  • Το καθαρισμό των πολυθρόνων
  • Το καθαρισμό των στρωμάτων και μαξιλαριών
  • Το καθαρισμό των κουρτινών

Ο καθαρισμός σαλονιού αποτελείται από τρεις φάσεις:

  1. Αρχικά έχουμε το καθαρισμό. Σε αυτή τη φάση οι επαγγελματίες, χρησιμοποιώντας ειδικές σκούπες και μηχανήματα, καθαρίζουν τους καναπέδες και τις πολυθρόνες και απομακρύνουν το πρώτο επίπεδο της σκόνης.
  2. Έπειτα, γίνεται η πλύση-απόπλυση. Σε αυτό το στάδιο οι ειδικοί επαγγελματίες καθαρίζουν το σαλόνι και τις πολυθρόνες με ειδικό πλυστικό μηχάνημα υψηλής ισχύος.
  3. Τέλος, γίνεται η ατμό-αποστείρωση. Στο τέλος οι επαγγελματίες καθαριστές χρησιμοποιώντας ειδικά μηχανήματα αποστειρώνουν με ατμό το σαλόνι μας και τις πολυθρόνες μας. Έτσι καταφέρνουμε την ολική εξόντωση όλων των μικροβίων και μικροοργανισμών.

Οι συνεργάτες του MyConstructor.gr διαθέτουν την εμπειρία, την τεχνογνωσία, και τον επαγγελματισμό ώστε ο καθαρισμός σαλονιού σας και των καναπέδων σας να γίνει με ασφάλεια και επιτυχία. Οι επαγγελματίες καθαριστές έρχονται στο χώρο σας και σας προσφέρουν πάντα την καλύτερα ποιότητα στις καλύτερες τιμές.

Καθαρισμός Καναπέ

ΣΑΛΟΝΙ ΣΠΙΤΙ Ο καθαρισμός καναπέ είναι σημαντικός και πολύ συχνά περνάει περνά σε δεύτερη μοίρα. Δυστυχώς πολλοί από μας όταν σκεφτόμαστε την καθαριότητα του σπιτιού μας δεν σκεφτόμαστε πόσο βασικό είναι να καθαρίζουμε συχνά και τακτικά τον καναπέ μας. Το έπιπλο αυτό που περνάμε εμείς και οι αγαπημένοι μας τόσο χρόνο περνώντας ωραίες στιγμές. Η πρόσληψη επαγγελματικού συνεργείου καθαρισμού που θα αναλάβει τον καθαρισμό καναπέ μας είναι μόνο ωφέλιμη για τους εξής λόγους:

  1. Τα συνεργεία καθαρισμού γνωρίζουν τη διαδικασία καθαρισμού καναπέ πολύ καλύτερα. Γνωρίζουν ποια καθαριστικά πρέπει να χρησιμοποιήσουν ανάλογα με το ύφασμα του καναπέ και το μέγεθος της βρωμιάς που κρύβεται στον καναπέ μας. Ακόμα και αν καταφέρουμε να βγάλουμε ένα λεκέ μόνοι μας δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι έχει γίνει σωστή δουλειά όπως είναι αυτή που θα μας προσφέρουν οι επαγγελματίες.
  2. Το συνεργείο καθαρισμού δεν θα μας καταστρέψει τον καναπέ. Λόγω του γεγονότος ότι έχουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίσουν κάθε περίπτωση διαφορετικά ανάλογα με το υλικό. Έτσι γνωρίζοντας την διαφορετικότητα των υλικών ο επαγγελματίας θα αντιμετωπίσει την καρέκλα μας κατάλληλα και έτσι αποφεύγουμε την πιθανότητα κάποιας ζημιάς.
  3. Το συνεργείο καθαρισμού θα μπορέσει να μας καλύψει ακόμα και σε περίπτωση κάποιας ενδεχόμενης ζημιάς. Ατυχήματα σίγουρα συμβαίνουν σε όλους μας. Ακόμα και στους ειδικούς. Ο ειδικός επαγγελματίας όμως μας παρέχει την ασφάλεια του ότι αν συμβεί κάτι θα μας αποκαταστήσει.
  4. Ένα συνεργείο καθαρισμού προσφέρει καθαρισμό καναπέ όποια στιγμή το χρειαστούμε. Εάν αναλάβουμε εμείς το καθαρισμό καναπέ το πιο πιθανό είναι ότι θα το αναβάλλουμε εσαεί. Και το κυριότερο είναι γιατί να το αναλάβουμε εξαρχής; Σίγουρα έχουμε πολύ καλύτερα πράγματα να αφιερώσουμε το χρόνο μας από το να κάνουμε καθαρισμό του καναπέ μας. Ο καθαρισμός καναπέ μπορεί να γίνει από ένα συνεργείο καθαρισμού ανά πάσα ώρα και στιγμή και έτσι εμείς ξενοιάζουμε.

Καθαρισμός χαλιών

Τα χαλιά είναι πραγματικά ένα στολίδι μέσα σε ένα σπίτι. Αλλάζουν πολύ την όψη του σπιτιού και προσδίδουν ζεστασιά στις κρύες μέρες του χειμώνα. Όσο όμορφα είναι όμως άλλο τόσο φροντίδα θέλουν για να διατηρηθούν φρέσκα και καθαρά. Ένα χαλί μπορεί να είναι εστία μικροβίων και αιτία απειλής για την υγεία μας. Ο επαγγελματικός καθαρισμός χαλιών πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Πρέπει να δίνουμε τα χαλιά μας σε εξειδικευμένους επαγγελματίες για τους εξής λόγους:

  1. Γλιτώνουμε χρόνο. Ο καθαρισμός χαλιών είναι ιδιαιτέρως χρονοβόρος για να γίνει και αν γίνει από μας τους ίδιους δεν είμαστε σίγουροι και για τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έτσι δίνουμε τα χαλιά μας στους επαγγελματίες και ξενοιάζουμε από αυτή τη κουραστική και υποχρεωτική διαδικασία.
  2. Κάνουμε οικονομία. Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο αλλά ο επαγγελματικός καθαρισμός θα μας γλιτώσει χρήματα. Αρχικά, τα ειδικά καθαριστικά αλλά και τα μηχανήματα που θα πρέπει να αγοράσουμε κοστίζουν πολλά λεφτά. Επίσης, το να κάνουμε μόνοι μας τον καθαρισμό μας εξοικονομεί λεφτά από τη ζημιά στο χαλί που πολύ πιθανόν θα κάνουμε μόνοι μας.
  3. Εγγυημένο Αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι το χαλί μας σίγουρα θα έχει κάποιους λεκέδες τους οποίους ίσως έχουμε δει και περιποιηθεί αλλά σίγουρα θα κρύβονται και λεκέδεςμ οι οποίοι δεν φαίνονται. Κολλημένες ουσίες που έχουν εισχωρήσει στις ίνες του χαλιού και δεν φαίνονται αλλά υπάρχουν. Οι ειδικοί επαγγελματίες θα απομακρύνουν ορατούς και αόρατους λεκέδες αποτελεσματικά και εγγυημένα.

Οι επαγγελματίες καθαριστές χρησιμοποιούν διάφορες τεχνικές για να απομακρύνουν λεκέδες, μικρόβια και μικροοργανισμούς. Οι επαγγελματίες καθαριστές θα μας συμβουλεύσουν για τις τεχνικές που μπορούμε να διαλέξουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας.  Πιο συγκεκριμένα οι τεχνικές που χρησιμοποιούν είναι:

  • Ο καθαρισμός χαλιών με ατμό
  • Ο καθαρισμός χαλιών με ειδικά απορρυπαντικά
  • Με τη πρακτική του στεγνού καθαρίσματος
  • Με τη πρακτική του βιολογικού καθαρισμού χαλιών

Οφέλη καθαρισμού χαλιών

  • Ο καθαρισμός χαλιών μας εξασφαλίζει την καλή υγιεινή του αέρα στο χώρο είτε πρόκειται για το σπίτι μας είτε για το χώρο εργασίας μας. Ο καθαρισμός χαλιών διασφαλίζει την απομάκρυνση των λεκέδων και των μικροβίων και των ακάρεων που ζουν στις ίνες των χαλιών μας χωρίς να το γνωρίζουμε. Έτσι έχουμε ένα υγιεινό περιβάλλον που μπορούμε να χαρούμε εμείς και οι αγαπημένοι μας.
  • Δίνουμε παράταση στη ζωή των χαλιών μας. Τα χαλιά μας για να παραμένουν «ζωντανά» και φρέσκα χρειάζονται τακτικό καθαρισμό. Οι περισσότερες εγγυήσεις χαλιών προϋποθέτουν σαν όρο τον ετήσιο καθαρισμό χαλιών, ώστε να μας καλύψουν με κάποια αποζημίωση σε περίπτωση κάποιου ατυχήματος.

Ο καθαρισμός χαλιών περιλαμβάνει:

  • ολιστικός καθαρισμός χαλιών σε όλα τα σημεία του χαλιού που θέλουμε να καθαρίσουμε
  • την εφαρμογή προϊόντων φιλικών προς τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον
  • την εφαρμογή εξειδικευμένων τεχνικών καθαρισμού
  • την εφαρμογή εξειδικευμένων τεχνικών ώστε να διαφυλαχθεί η διατήρηση των χρωμάτων του χαλιού
  • την εφαρμογή της τεχνικής της αποχνούδωσης με την χρήση σύγχρονων εξοπλισμών

Ο καθαρισμός χαλιών γίνεται με:

  • τον επιτόπιο καθαρισμό με σκούπες υψηλής ισχύος
  • την απομάκρυνση σκόνης, χνουδιών, μικροβίων και μικροοργανισμών
  • την πλύση του χαλιού
  • την απόπλυση του χαλιού
  • την αποστείρωση με τη χρήση ατμού

Κόστος των υπηρεσιών του καθαρισμού

Το κόστος των υπηρεσιών του καθαρισμού ποικίλλει ανάλογα με τις εργασίες που θα χρησιμοποιήσουμε. Επίσης, το κόστος ποικίλει ανάλογα και με το μέγεθος του χώρου που θέλουμε να καθαρίσουμε και την εξειδίκευση των εργασιών. Μην ανησυχείτε όμως στο MyConstructor θα βρείτε τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα καθαρισμού στις καλύτερες τιμές.

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΑΙΔΙ Ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου κερδίζει όλο ένα και μεγαλύτερο φανατικό κοινό. Η αλήθεια είναι ότι είναι ιδανικό για άτομα που έχουν αλλεργίες, τα μικρά παιδιά και γενικά όσοι έχουν ευαισθησία στο αναπνευστικό σύστημα. Ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου κρίνεται απαραίτητος όταν αγοράζουμε κάποιο μεταχειρισμένο όχημα ή απλά έχουμε αφήσει το αυτοκίνητο μας καιρό χωρίς καθάρισμα. Επιπρόσθετα, ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου μας εξασφαλίζει ότι το αυτοκίνητο μας δεν θα υποστεί καθαρισμό με χημικά που μπορεί να προκαλέσουν κάποια ζημιά στο αυτοκίνητο μας. Έτσι, ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες (π.χ. δερμάτινα καθίσματα) είμαστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητο μας θα έχει καλή συντήρηση που θα επεκτείνει τη διάρκεια αντοχής του. Τα πλεονεκτήματα του βιολογικού καθαρισμού αυτοκινήτου είναι πολλά, αλλά πάνω από όλα το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του είναι ότι είναι μια πολυτέλεια που μπορούμε όλοι να έχουμε στη ζωή μας, λόγω του πολύ χαμηλού του κόστους. Σε λιγότερο από μία ώρα ή σε μία ώρα, ανάλογα με το μέγεθος του αυτοκινήτου μας, έχουμε έτοιμο και εγγυημένα καθαρό το αυτοκίνητο μας. Η διαδικασία του βιολογικού καθαρισμού αυτοκινήτου περιλαμβάνει τα εξής:

  • Αρχικά, με ειδικά απολυμαντικά υγρά γίνεται ο υγρός καθαρισμός.
  • Στη συνέχεια, έχουμε την πλύση-απόπλυση με τη χρήση εξειδικευμένων σκουπών Kirby, Bissell και Karcher της ταπετσαρίας, των θέσεων και του ουρανού.
  • Έπειτα έχουμε ολιστικό καθάρισμα που περιλαμβάνει τις πόρτες, τις ζώνες ασφαλείας, το πάτωμα, τους αποθηκευτικούς χώρους, τα πατάκια και τους αεραγωγούς.
  • Μετά, γίνεται η ατμό-αποστείρωση όπου αποστειρώνεται το αυτοκίνητο και εξοντώνονται τα μικρόβια και οι μικροοργανισμοί.
  • Στο τελικό στάδιο, με ειδικό απολυμαντικό spray γίνεται το γυάλισμα του ταμπλό και των πλαστικών μερών του εσωτερικού χώρου.
  • Το αυτοκίνητο μας είναι έτοιμο: καθαρό και όμορφο!

Στο MyConstructor.gr θα βρείτε τα αξιολογημένα καλύτερα συνεργεία που θα αναλάβουν τον βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου σας στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.