Μία συναρπαστική εμπειρία επιφυλάσσει το εμπορικό κέντρο RIVER WEST για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, φιλοξενώντας από τις 10 Δεκεμβρίου εκθέματα κλασικών αυτοκινήτου από την συλλογή του Τεχνολογικού Μουσείου ΦΑΕΘΩΝ.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί το εμπορικό κέντρο RIVER WEST και να θαυμάσει κάποια από τα πιο σημαντικά εκθέματα αυτοκινήτου που παραμένουν αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου. Το Τεχνολογικό Μουσείο ΦΑΕΘΩΝ ιδρύθηκε το 2004 και αποτελεί Κοινωφελές Ίδρυμα Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα. Στις εγκαταστάσεις του στεγάζονται εκθέματα κλασικού αυτοκινήτου, ρολογιών, φυσικής, ηλεκτρονικών, τηλεπικοινωνιών και σύντομα θα ξεκινήσει και η πτέρυγα με το Θεματικό Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και το Υπαίθριο Εκθεσιακό Τομέα Αμυντικού Υλικού

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα στηθεί στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST θα εκτεθούν σπάνια ως προς τον προκάτοχό τους «κομμάτια», το καθένα με την δική του ομορφιά, τη ξεχωριστή του φινέτσα και την ιδιαίτερη ιστορία του.

Το εμπορικό κέντρο RIVER WEST με την ενέργεια αυτή, έχει στόχο να διευρύνει τις δραστηριότητες του στον Πολιτιστικό χώρο και να προσφέρει στους λάτρεις του αυτοκίνητου αλλά και στο ευρύτερο κοινό τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ένα μαγευτικό ταξίδι στο χρόνο.

Όποια και να είναι η αντίληψη που έχει το κάθε φύλο για τα αυτοκίνητα, -αγάπη, πάθος και γνώσεις από τη πλευρά των ανδρών, ενώ οι γυναίκες αναγνωρίζουν πιο πολύ τη χρηστική τους αξία- η έκθεση που θα ανοίξει στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST πρόκειται να αποτελέσει για όλους μια πρωτόγνωρη και ανεπανάληπτη εμπειρία.