Μειώθηκε ο αριθμός των εγκλωβισμένων προσφύγων στα νησιά του Βορείου Αιγαίου

Κατά 412 άτομα λιγότεροι στη Λέσβο


ΕΛΛΑΔΑ
11:27
09/03/2017
Μειώθηκε ο αριθμός των εγκλωβισμένων προσφύγων στα νησιά του Βορείου Αιγαίου
2
loading

Σημαντικά μειωμένος είναι ο αριθμός των εγκλωβισμένων -στα νησιά του βορείου Αιγαίου- μεταναστών και προσφύγων. Ιδιαίτερα στη Λέσβο μέσα σε οκτώ μέρες, από τη 1η Μαρτίου μέχρι σήμερα το πρωί, ο αριθμός μειώθηκε κατά 412 άτομα, από τους 4.152 στους 3.720. Συνολικά στα νησιά του βορείου Αιγαίου ο αριθμός των εγκλωβισμένων από την 1η Μαρτίου μειώθηκε από 9.209 σε 8.715 άτομα.

Σε σχέση με την αρχή της χρονιάς και παρά την είσοδο στα νησιά 1.929 συνολικά νέων προσφύγων και μεταναστών, ο αριθμός μειώθηκε από 11.078 σε 8.715 δηλαδή στην πραγματικότητα μετακινήθηκαν 4.292 άτομα δηλαδή περισσότεροι από το 1/3 περίπου των όσων η αρχή της χρονιάς είχε βρει εγκλωβισμένους στα νησιά.

Ας σημειωθεί ότι οι ροές μεταναστών και προσφύγων στα νησιά του βορείου Αιγίου τις τελευταίες 24 ώρες, από το πρωί της Τετάρτης μέχρι και σήμερα Πέμπτη το πρωί ήταν μηδενικές.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Peter Kapelis

    ρε μας κοροϊδεύετε. Ενώ μέχρι πρότινος οι λαθρομετανάστες κυκλοφορούσαν στους κεντρικούς δρόμους, τώρα πλέον σε κάθε σοκάκι της Μυτιλήνης συναντάς μαύρους και μαντήλες. Είναι τουλάχιστον αφελές να κυκλοφορείς μετά την δύση του ήλιου χωρίς αμυντικό εξοπλισμό και εγκληματικό γονιός να αφήσει την κόρη του το βράδυ ασυνόδευτη. Ευτυχώς οι αφρικάνες το κάνουν για 5€ και εκτονώνονται εν μέρει οι ορμές Αλγερινών, Πακιστανών, Σομαλών κλπ. Στο νοσοκομείο μας προτεραιότητα πλέον έχουν οι λαθρο (με απαίτηση των ΜΚόδων), με δωρεάν υγειονομική περίθαλψη, δωρεάν διατροφή, μετακινήσεις, εκπαίδευση, διαμονή σε ενοικιαζόμενα ή ξενοδοχεία, 200€ για τις δόσεις του και το αλκοόλ τους. Η ισλαμοποίηση της πόλης μας είναι γεγονός. Καλούμε τους Έλληνες και αλλοδαπούς τουρίστες να ΜΗΝ έρθουν ούτε φέτος για τις διακοπές τους, για την δική τους ασφάλεια. Οι πρασινομπλεκόκκινοι παίζουν χοντρά παιχνίδια σε βάρος των νησιωτών αφού βολεύονται από την διατήρηση της υπάρχουσας κατάστασης διορίζοντας μέσω των ΜΚΟ τα κομματόσκυλα τους. Για ποιό λόγο άλλωστε ναρθεί από την άλλη άκρη της Ελλάδας καθαρίστρια ή υπάλληλος της ύπατης αρμοστείας να παίρνει 2.000€ με μόνη αρμοδιότητα το σβήσιμο των θερμαστρών. Που να δείτε τις απάτες με τα τιμολόγια!!! Ευτυχώς που οι Τούρκοι τελευταία δεν αφήνουν να έρχονται βάρκες υπό τον φόβο να της αυτομόλισης και άλλων αντίπαλων του σατράπη Ταγίπη. 3 οι βασικοί υπεύθυνοι της ισλαμοποίησης: ο πολυβραβευμένος μας δήμαρχος, ο κατάπταιστος συντοπίτης μας Μουζάλας και φυσικά ο πινόκιο

  2. avatar Πφφ

    Ναι κανουν χωρο για τους αλλους που θα ερθουν το καλοκαιρι...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει