Σε εξέλιξη είναι η συγκέντρωση πολιτών στην πλατεία Συντάγματος, η οποία είχε καλεστεί μέσω διαδικτύου.

«Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας – Γκρεμίζουμε τη λιτότητα», είναι το σύνθημα της συγκέντρωσης που καλέστηκε μέσω Facebook, ενώ στη συγκέντρωση έδωσε το «παρών» και η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία και μίλησε με αρκετούς πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα

«Η κυβέρνηση δεν έχει άλλο δρόμο από το να μην αποδεχθεί την όποια συμφωνία επιχειρήσουν να της επιβάλουν, αλλά να δώσει λύση με βάση τη λαϊκή εντολή που έχει λάβει», αναφέρουν οι διοργανωτές και σημειώνουν: «Ασφαλώς, δεν πρόκειται για εύκολη απόφαση, ωστόσο είναι η μόνη που ανταποκρίνεται στο αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και, κυρίως, η μόνη που υπερασπίζεται τις ανάγκες και την αξιοπρέπεια της ελληνικής κοινωνίας».

Τα πανό που έχουν ήδη αναρτηθεί στην κεντρική πλατεία της χώρας γράφουν συνθήματα στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, όπως «Τέλος στη Λιτότητα, Υποστηρίξτε την Ελλάδα, Αλλάξτε την Ευρώπη», «Ευρωπαίοι Πολίτες Όλοι Μαζί» και «Ούτε Βήμα Πίσω», ανέφερε η ανακοίνωση που είχε ανέβει πριν μέρες στο διαδίκτυο.

konstn4 konstn5 konstn6 konstn7

sintgm3 sintgm2 sintgm1

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.