Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα καταιγίδας κυρίως στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός αρχικά θα είναι αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Πρόσκαιρες καταιγίδες στη δυτική Μακεδονία και κυρίως στα ορεινά της κεντρικής Μακεδονίας.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Πρόσκαιρες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Ήπειρο και πιθανώς στα ορεινά της Στερεάς.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα αλλά και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.