Η δικαστική διαμάχη που έχει ανοίξει ιδιώτης με τους προϊσταμένους της Εφορίας Ζακύνθου, και έχει οδηγήσει τους τελευταίους πολλές φορές στο αυτόφωρο, οδήγησε τους εργαζόμενους στην υπηρεσία να αποφασίσουν την αποχή σήμερα από τα καθήκοντά τους.

Ο ιδιώτης κατηγορεί την εφορία ότι δεν παραλαμβάνει το ακίνητό του, που έχει μισθώσει εδώ και χρόνια η Κτηματική υπηρεσία του δημοσίου. Το ακίνητο φέρεται να εμφανίζει πολεοδομικές αυθαιρεσίες και ελλείψεις σε σχέση με τα αναφερόμενα στο φάκελο μίσθωσης του, σύμφωνα με έκθεση του σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και για αυτό το λόγο η υπηρεσία αρνείται να το παραλάβει και ζητά να επιληφθεί του θέματος η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.

Μέχρι σήμερα έχουν κατατεθεί δύο μηνύσεις κατά της διευθύντριας της υπηρεσίας και μία μήνυση κατά του αναπληρωτή διευθυντή. Η Εισαγγελία Ζακύνθου έχει ήδη προχωρήσει δύο φορές στη σύλληψη και προσαγωγή της διευθύντριας, ορίζοντας στη συνέχεια τακτική δικάσιμο για την διερεύνηση της υπόθεσης και ήδη εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης κατά του αναπληρωτή διευθυντή. Και οι δύο προϊστάμενοι έχουν πάρει τα τελευταία 24ωρα αναρρωτικές άδειες…