Ανείπωτη είναι η τραγωδία που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στον Παλαμά Καρδίτσας, με την κακοκαιρία Daniel να έχει μετατρέψει το χωριό σε κανονική λίμνη. Το νερό έχει φτάσει να καλύπτει μονώροφα σπίτια, ενώ οι κάτοικοι μιλούν για πολλούς νεκρούς και αγνοούμενους.

Η κάμερα του «Live News» βρίσκεται στο πολύπαθο χωριό της Καρδίτσας, όπου οι κάτοικοι μιλούν για την εφιαλτική βραδιά που έζησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης, 06/09. Ο ρεπόρτερ Μαρίνος Αλειφέρης ρώτησε έναν κάτοικο του Παλαμά για το τι έζησαν τη στιγμή της καταστροφής, με τα λεγόμενά του να συγκλονίζουν.

«Έβρεχε, το νερό ήταν στους 80 πόντους, και σε κάποια στιγμή, 2 – 3 η ώρα τη νύχτα, ακουγόταν ένα βουητό. Σε 1 ώρα, το νερό έφτασε στα 2 μέτρα. Εκεί έγινε όλο το λάθος, δεν είχαμε προειδοποιηθεί για τίποτα, δεν ήξερε ο κόσμος για τίποτα. Άκουγες μόνο ουρλιαχτά», ανέφερε ο κάτοικος για την πλημμύρα.

«Σε κάποια στιγμή είχαν ησυχάσει τα πάντα και άκουγες μόνο ουρλιαχτά. Πήγα στο κέντρο υγείας και μάζεψα τους πάντες από εκεί μέσα, γιατρούς, νοσηλευτές, κατάκοιτους, τη γειτόνισσα και όσους έχουν χαμηλά σπίτια και τους μάζεψα στο σπίτι μου. Όταν είχαν ησυχάσει τα πράγματα, γύρω στις 6 το πρωί, άκουγες ουρλιαχτά. ‘’Βοήθεια’’ ο ένας, ουρλιαχτά, φωνές. Και να ξέρεις ότι είναι ο γείτονας πιο κάτω και να μην μπορείς να πας να τον βοηθήσεις», πρόσθεσε ο ίδιος.