Υλικά

  • 1 μικρό καρπούζι, κομμένο σε κύβους και χωρίς σπόρους
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1/4 φλ. τσαγιού ξύδι από λευκό κρασί
  • 1/4 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη φέτα
  • 2 κ. σ. ψιλοκομμένο δυόσμο ή κόλιανδρο
  • 1/4 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Κόψτε σε κύβους το καρπούζι και θρυμματίστε τη φέτα.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το ελαιόλαδο με το ξύδι, το πιπέρι και τον ψιλοκομμένο δυόσμο.
  3. Τοποθετήστε το καρπούζι σε μία σαλατιέρα, ραντίστε με το ντρέσινγκ και γαρνίρετε με τη θρυμματισμένη φέτα.
  4. Ανακατέψτε απαλά και απολαύστε.