Νέοι μέτοχοι στη Lamda Development

Μετά την έξοδο της Μαριάννα Λάτση από την εισηγμένη εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων και από το έργο στο Ελληνικό


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
21:39
29/07/2020
Νέοι μέτοχοι στη Lamda Development
4
loading

Επενδυτικά κεφάλαια της Brevan Howard καθώς και ο συνιδρυτής της εταιρείας διαχείρισης κεφαλαίων, Τρύφων Νάτσης και η σύζυγός του, Δέσποινα Νάτση είναι οι επενδυτές που απέκτησαν τις μετοχές της Lamda Development, οι οποίες πουλήθηκαν τις περασμένες ημέρες από την εταιρεία Consolidated Lamda Holdings (CLH), στο πλαίσιο της εξόδου της Μαριάννα Λάτση από την εισηγμένη εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων και από το έργο στο Ελληνικό.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Lamda Development Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών και Αξιοποίησης Ακινήτων, «σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, το Νόμο 3556/2007 και τον Κανονισμό 596/2014/ΕΕ, έκαστος όπως ισχύει, ότι σύμφωνα με την από 27 Ιουλίου 2020 TR1 γνωστοποίηση, που υπέβαλε η εταιρεία Brevan Howard Capital Management Limited (BHCML), η οποία έχει έδρα στο Jersey, είναι αδειοδοτημένη και ρυθμίζεται από την Jersey Financial Services Commission, οι ακόλουθα αναφερόμενοι, Brevan Howard TN Macro Master Fund Limited (BTN), Brevan Howard Master Fund Limited (BHM) και Brevan Howard Multi-Strategy Master Fund Limited (BMS) και κος Τρύφων και κα Δέσποινα Νάτση κατείχαν την 24 Ιουλίου 2020 συνολικά 11,233,029 κοινές μετοχές με δικαιώματα ψήφου στην Εταιρεία, ήτοι, 6,36% του συνόλου μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. «Στην ως άνω γνωστοποίηση διευκρινίζεται ότι η BHCML διαχειρίζεται τα κεφάλαια BHM, BTN και BMS, τα οποία συνολικά την 24 Ιουλίου 2020 είχαν στην κυριότητά τους 2,8291% των δικαιωμάτων ψήφου, ενώ ο κος Τρύφων Νάτσης και κα Δέσποινα Νάτση είχαν στην κυριότητά τους κατά την ως άνω ημερομηνία 3,5267% των δικαιωμάτων ψήφου στην Εταιρεία.

Οι κος Τρύφων Νάτσης και κα Δέσποινα Νάτση συνδέονται με την BHCML, ώστε αθροιζόμενα ο έλεγχος και ιδιοκτησία από την BHCML και τον κο Τρύφωνα Νάτση και την κα Δέσποινα Νάτση ξεπέρασε το όριο, που πρέπει να γνωστοποιηθεί. Τα BHM, BTN και BMS κεφάλαια έχουν έδρα στα Cayman Islands με δικά τους διοικητικά συμβούλια. Το κάθε ένα από αυτά έχει ως δικαιούχους άλλα τροφοδοτικά κεφάλαια, ένα στα Cayman Islands και ένα στο Delaware.

Αυτά τα τροφοδοτικά κεφάλαια, που έχουν κοινά διοικητικά συμβούλια με τα κεφάλαια BHM, BTN και BMS, έχουν ως δικαιούχους τους επενδυτές των τροφοδοτικών κεφαλαίων. Τα κεφάλαια BHM, BTN και BMS έχουν διορίσει ως διαχειριστή τους την BHCML. Τα φυσικά πρόσωπα κος Τρύφων Νάτσης και κα Δέσποινα Νάτση έχουν στην κυριότητά τους μέσω του κοινού λογαριασμού μετοχές της εταιρείας.

Ο κος Τρύφων Νάτσης είναι συνιδρυτής της Brevan Howard και ασκεί διακριτική ευχέρεια όσον αφορά στις επενδύσεις των κεφαλαίων BHM, BTN και BMS», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Μστ

  Πάνε τα λεφτά του κοσμάκη από τα ομόλογα που αγόρασαν...ούτε που τους ξέρει κανείς αυτούς που αγόρασαν τις μετοχές και έργο δε πρόκειτε να γίνει...η LAMDA είναι γνωστή για τις αλχημείες της...ο Άδωνις τι έχει να πει..??

 2. avatar Itsou

  Καταλαβαινετε τι διαβαζετε? Το να γραφει καποιος σχολια χωρις καν να καταλαβαινει τι διαβαζει περα απο αχρηστο ειναι και γελοιο

 3. avatar 124

  Κατά τα άλλα, ο υπουργός αντισηπτικού όταν ολοκληρώθηκε η έκδοση ομολόγου της Λαμδα καμάρωνε σα το παγώνι και έλεγε ότι ο ελληνικός λαός ανυπομονεί να αρχίσει το έργο στο ελληνικό. Η κύρια Μαριάννα την έκανε με ελαφρά λίγες μέρες μετά. Πήραν τα λεφτά και μη τους είδατε. Άμα δείτε έργο να έρθετε να μου σφύριξετε κλέφτικα. Κάπου θα βρίσκομαι και θα αγοράζω μάσκες από ελληνικό εργοστάσιο.

 4. avatar Rip

  Μετά τους Άραβες και τους Κινέζους επενδυτές (έφυγαν ένα μήνα μετά τις εκλογές του Ιουλίου του 2019, καταλαβαίνοντας τι είναι ο Άδωνις και η κυβέρνηση της ΝΔ), τώρα έφυγε τρέχοντας και η μεγαλομέτοχος Μαριάννα Λάτση! Προφανώς κάτι παραπάνω γνωρίζει...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει