Τώρα η Anytime σου προσφέρει μία έξυπνη, οικονομική και αξιόπιστη λύση.

Μπες στο www.anytime.gr, πάρε προσφορά, επίλεξε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει. Ασφάλισε την κατοικία σου, σε λιγότερα από 5 λεπτά, direct και γλίτωσε πολλά χρήματα από την ασφάλεια που ήδη έχεις!

Η Anytime σου προσφέρει 3 επιλογές προγραμμάτων:

Economic: Το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσένα που έχεις στεγαστικό δάνειο. Είναι το βασικό πακέτο ασφάλισης που απαιτούν οι τράπεζες.

Value: Το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικία και απευθύνεται σε εσένα που έχεις στεγαστικό δάνειο, αλλά η τράπεζα σου απαιτεί επιπλέον καλύψεις (διαρροή/θραύση σωληνώσεων, καιρικά φαινόμενα, κ.α.).

Premium: Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για κάθε κίνδυνο. Καλύπτει το κτίριο και το περιεχόμενο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσένα που θέλεις να ασφαλίσεις το σπίτι σου για κάθε κίνδυνο.

Είναι ωραίο να μπορείς να γλιτώνεις χρήματα από την ασφάλεια κατοικίας σου… Και με την Anytime μπορείς!

Για να μάθεις περισσότερα και να πάρεις προσφορά μπες στο www.anytime.gr ή κάλεσε στα τηλέφωνα 210 94 60000210 94 60000, 801 11 30000.

Δείτε τη νέα τηλεοπτική διαφήμιση της Anytime…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.