Η μείωση του κόστους μιας υποχρεωτικής δαπάνης, όταν υπάρχει στεγαστικό δάνειο, αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για όλους! Πόσω μάλλον όταν αυτό μπορεί να γίνει εύκολα και σε λιγότερο από 5 λεπτά, συνδυάζοντας την απλότητα της Anytime και την αξιοπιστία της INTERAMERICAN.

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη!

Μπες τώρα στο www.anytime.gr υπολόγισε τα ασφάλιστρά της κατοικίας σου και επίλεξε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει.

Τώρα, η Anytime σου προσφέρει 3 προγράμματα ασφάλισης κατοικίας:

– Economic: Το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσένα που έχεις στεγαστικό δάνειο. Είναι το βασικό πακέτο που απαιτούν οι τράπεζες.

– Value: Το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνετε σε εσένα που έχεις στεγαστικό δάνειο αλλά η τράπεζα απαιτεί επιπλέον καλύψεις (διαρροή/ θραύση σωληνώσεων, καιρικά φαινόμενα, κ.α.).

– Premium: Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για κάθε κίνδυνο. Καλύπτει το κτίριο και το περιεχόμενο της κατοικίας & απευθύνεται σε εσένα που θέλεις να ασφαλίσεις το σπίτι σου για κάθε κίνδυνο.

Υπολόγισε τώρα τα ασφάλιστρά σου, αγόρασε το συμβόλαιο σου και γλίτωσε πολλά χρήματα από την ασφάλεια της κατοικίας που ήδη έχεις!

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο www.anytime.gr.

Δείτε την τηλεοπτική διαφήμιση της Anytime για την ασφάλεια σπιτιού εδώ.