Έχετε στεγαστικό δάνειο; Ψάχνετε για μία αξιόπιστη και οικονομική λύση για την ασφάλιση του σπιτιού σας, γλιτώνοντας πολλά χρήματα;

Τώρα μπορείτε και εσείς να αλλάξετε την ασφάλιση του σπιτιού του στεγαστικού σας δανείου και να ασφαλίσετε το σπίτι σας στην Anytime, εξασφαλίζοντας έκπτωση 15%, για πάντα!

Σύμφωνα με την Εγκύκλιο 462 της Τράπεζας της Ελλάδος, όλες οι τράπεζες οφείλουν να κάνουν δεκτό οποιοδήποτε ασφαλιστήριο συμβόλαιο σπιτιού περιλαμβάνει τις καλύψεις που απαιτούνται από τη δανειακή σύμβαση.

Μπείτε στο www.anytime.gr, πάρτε προσφορά και επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει. Ασφαλίστε το σπίτι σας, σε λιγότερα από 5 λεπτά, direct και γλιτώστε πολλά χρήματα από την ασφάλεια που ήδη έχετε!

Η Anytime σου προσφέρει 3 επιλογές προγραμμάτων:

Economic: Το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσάς που έχετε στεγαστικό δάνειο. Είναι το βασικό πακέτο ασφάλισης που απαιτούν οι τράπεζες.

Value:
Το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικία και απευθύνεται σε εσάς που έχετε στεγαστικό δάνειο, αλλά η τράπεζα σας απαιτεί επιπλέον καλύψεις ( διαρροή/θραύση σωληνώσεων , καιρικά φαινόμενα, κ.α.).

Premium:
Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για κάθε κίνδυνο. Καλύπτει το κτίριο και το περιεχόμενο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσάς που θέλετε να ασφαλίσετε το σπίτι σας για κάθε κίνδυνο.

Γιατί είναι ωραίο να μπορείτε να αλλάξετε την ασφάλεια του σπιτιού σας και να γλιτώνετε πολλά χρήματα…
..και στην Anytime, με 15% έκπτωση για πάντα, μπορείτε!

Για να μάθετε περισσότερα μπείτε στο www.anytime.gr ή καλέστε στα τηλέφωνα 210 9460000 ή 801 11 30000.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.