Τώρα η Anytime κάνει την ασφάλεια της κατοικίας σου απλή υπόθεση! Σε λίγα μόνο λεπτά μπορεί να μπεις στο www.anytime.gr να υπολογίσεις τα ασφάλιστρά σου και να επιλέξεις το προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Anytime που εξυπηρετεί της δικές σου ανάγκες.

Η Anytime σου προσφέρει 3 επιλογές προγραμμάτων:

Economic: Το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσένα που έχεις στεγαστικό δάνειο. Είναι το βασικό πακέτο ασφάλισης που απαιτούν οι τράπεζες.

Value: Το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικία και απευθύνεται σε εσένα που έχεις στεγαστικό δάνειο, αλλά η τράπεζα σου απαιτεί επιπλέον καλύψεις (διαρροή/θραύση σωληνώσεων , καιρικά φαινόμενα, κ.α.).

Premium: Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για κάθε κίνδυνο. Καλύπτει το κτίριο και το περιεχόμενο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσένα που θέλεις να ασφαλίσεις το σπίτι σου για κάθε κίνδυνο.

Ακόμα και στην περίπτωση που έχεις στεγαστικό δάνειο, τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Anytime είναι ιδανικά, καθώς περιλαμβάνουν όλες εκείνες τις καλύψεις που απαιτούνται από τις τράπεζες.

Για να μάθεις περισσότερα και να πάρεις προσφορά μπες στο www.anytime.gr ή κάλεσε στα τηλέφωνα 210 94 60000, 801 11 30000.

Δείτε τη νέα τηλεοπτική διαφήμιση της Anytime…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.