Στα ίδια επίπεδα οι τιμές στα διόδια για τους δημότες Ωρωπού

Ειδικό πρόγραμμα Fast Pass Oropos


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
21:24
11/02/2014
Στα ίδια επίπεδα οι τιμές στα διόδια για τους δημότες Ωρωπού
3
loading

Τη διατήρηση στα ίδια επίπεδα του αντιτίμου στον σταθμό διοδίων Αφιδνών για τους δημότες Ωρωπού, με το ειδικό πρόγραμμα Fast Pass Oropos, ανακοίνωσε σήμερα η κοινοπραξία Νέα Οδός. Όπως διευκρινίζει η κοινοπραξία, αποκλειστικά για τους μόνιμους κατοίκους Ωρωπού και μέσω του ειδικού προγράμματος Fast Pass Oropos, τα οχήματα κατηγορίας 2 των μόνιμων κατοίκων, θα πληρώνουν στον σταθμό διοδίων Αφιδνών, με χρήση του ηλεκτρονικού πομποδέκτη Fast Pass, 2,10 ευρώ ανά διέλευση. Δηλαδή, η τιμή του διοδίου θα είναι ακριβώς στο επίπεδο που ήταν πριν από τις αυξήσεις.

Η διαδικασία εγγραφής των μόνιμων κατοίκων στο ειδικό εκπτωτικό πρόγραμμα Fast Pass Oropos, θα πραγματοποιείται μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του δήμου Ωρωπού, στα οποία θα βρίσκονται υπάλληλοι της Νέας Οδού για να εξυπηρετήσουν τους ενδιαφερόμενους.

Η ημερομηνία έναρξης υποβολής δικαιολογητικών είναι η Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου και η ημερομηνία ενεργοποιήσεως του προγράμματος Fast Pass Oropos είναι η Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου.

Τα έγγραφα που οφείλουν να προσκομίσουν οι μόνιμοι κάτοικοι Ωρωπού είναι τα εξής:

1) Αίτηση εγγραφής στο πρόγραμμα Fast Pass Oropos. Η αίτηση αυτή παραλαμβάνεται στα ΚΕΠ από τους μόνιμους κατοίκους, αλλά θα βρίσκεται αναρτημένη και στην ιστοσελίδα www.fastpass.gr,

2) Υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/1986 στην οποία θα δηλώνεται ότι η αναγραφόμενη κατοικία του αιτούντος αποτελεί κύρια κατοικία αυτού και ευρίσκεται εντός των ορίων του δήμου Ωρωπού,

3) Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος του προηγούμενου έτους, εκ του οποίου θα προκύπτει ως κύρια κατοικία ο δήμος Ωρωπού,

4) Άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, κατηγορίας 2, που ανήκει στον αιτούντα μόνιμο κάτοικο, και

5) Βεβαίωση του δήμου Ωρωπού ότι ο αιτών είναι μόνιμος κάτοικός του.

Με την προσκόμιση των παραπάνω εγγράφων στα ΚΕΠ, οι μόνιμοι κάτοικοι Ωρωπού θα έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής και θα παραλαμβάνουν τον ηλεκτρονικό πομποδέκτη Fast Pass, μέσω κούριερ, χωρίς καμία επιβάρυνση, στη διεύθυνση που θα έχουν δηλώσει.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar ΓΙΑΝΝΗΣ

    και ο άγιος φοβερά θέλει!!! όσο δε μιλάμε τόσο παίρνουν νέα μέτρα! αυτοί οι άνθρωποι που μίλησαν κέρδισαν τη μάχη! γιατί να μην κερδίσουμε και της υπόλοιπες μια προς μια?

  2. avatar nemiath

    Afou prwta oi megalotsiflikades exoun eglwvisei ta misa proastia tis atikis me diodia pou den tha eprepe na yparxoun kan eks arxis twra tous kanoun kai xarh.

  3. avatar Extremoulis

    Εφ'όσον οι υπηρεσίες της εταιρείας λειτουργίας προς τους χρήστες, παραμένουν ίδιες, έστω τμηματικά, για ποιο λόγο να αυξάνουν κ μάλιστα τόσο πολύ τα διόδια; Η λογική λέει πως, όταν μπαίνει μια τράπεζα εγγυητής για την ολοκλήρωση ενός δρόμου και στην πορεία υπάρχει οικονομική κρίση, τα σπασμένα τα ζητάμε από τις τράπεζες, όχι από τους χρήστες του δρόμου, οι οποίοι υποτίθεται για διαπραγματευτές έχουν θέσει το δημόσιο, το οποίο όμως δεν κατανοεί ότι δεν εξυπηρετεί τους πολίτες του ούτε σε επίπεδο διπραγματεύσεων, ούτε πρακτικά σαν αποτέλεσμα! Έχει ο καιρός γυρίσματα!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει