Η εταιρεία Rezos Brands, στα πλαίσια της συνεχής αναζήτησης και προσφοράς καινοτόμων προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών, προχώρησε σε σύναψη συνεργασίας με την ελληνική εταιρεία ΝΟΜΑΔΑ Honey Soda, το προϊόν της οποίας θα διανέμεται σε όλη την Ελλάδα.

Η ΝΟΜΑΔΑ Honey Soda με μόνο 16 θερμίδες αναβιώνει μία αρχαία συνταγή και την προσφέρει για πρώτη φορά σε ανθρώπους που επιθυμούν να υιοθετήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να ανταποκρίνονται στους ρυθμούς της σύγχρονης καθημερινότητας.

Παράγεται και εμφιαλώνεται στην Ελλάδα με θυμαρίσιο μέλι Κρήτης και φυσικό χυμό από λεμόνια Σικελίας και είναι η πρώτη «Honey Soda» με αυθεντικό μέλι στον κόσμο.

Η ΝΟΜΑΔΑ Honey Soda πίνεται πάντα παγωμένη σε ποτήρι λευκού κρασιού ώστε να αναδεικνύονται τα φυσικά αρώματα  και ο μοναδικός φυσικός αφρός με το κεχριμπαρένιο χρώμα.

Το δίκτυο διανομής της Rezos Brands προσφέρει πανελλαδική κάλυψη, προμηθεύοντας τις επιχειρήσεις με υψηλής ποιότητας προϊόντα, ενώ το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας εργάζεται αποτελεσματικά προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της άμεσα.

Η Rezos Brands και η ΝΟΜΑΔΑ Honey Soda, μέσα από την συνεργασία τους στοχεύουν στην προσφορά υγιεινών λύσεων προς τους καταναλωτές.