Το «RUN FOR THE OCEANS» επιστρέφει

Η adidas ενεργοποιεί τη δύναμη των sports σε ένα κίνημα ενάντια της θαλάσσιας ρύπανσης από πλαστικό


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
15:07
21/06/2018
Το «RUN FOR THE OCEANS» επιστρέφει
loading

Με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στην απειλή της θαλάσσιας ρύπανσης από πλαστικό, η adidas και η Parley for the Oceans ανακοινώνουν την επιστροφή του παγκόσμιου running κινήματος «RUN FOR THE OCEANS».

Καλούν με αυτήν την πρωτοβουλία όλες τις παγκόσμιες running κοινότητες να αναλάβουν δράση και να προστατεύσουν τους ωκεανούς που απειλούνται από παράγοντες, όπως η μόλυνση, τα σκουπίδια και η αυξανόμενη κατανάλωση.

AdidasRFTO1

Πώς θα γίνει αυτό; Καταγράφοντας τις running διαδρομές τους στην εφαρμογή «Runtastic».

Από τις 8 Ιουνίου έως τις 8 Ιουλίου, η adidas θα προσφέρει ένα δολάριο στο πρόγραμμα «Parley Ocean Plastic» της Parley for the Oceans, για την προστασία των ωκεανών από το πλαστικό, για κάθε χιλιόμετρο που θα καταγράφουν οι δρομείς στο Runtastic, από το ειδικό group «adidas x parley Run for the Oceans».

AdidasRFTO2

Η adidas και η Parley από το 2015 μέχρι και σήμερα, ενημερώνουν το κοινό για το πρόβλημα της θαλάσσιας ρύπανσης και προτείνουν δημιουργικές λύσεις, όπως η χρήση του Parley Ocean Plastic™ για την κατασκευή των adidas x Parley προϊόντων.

Εστιάζουν παράλληλα στην πρωτοβουλία Parley Ocean School, η οποία υποστηρίζει και εκπαιδεύει την επόμενη γενιά των «Ocean Guardians» μέσα από εντυπωσιακές και ρεαλιστικές εμπειρίες.

AdidasRFTO3

Οι νέοι έρχονται πιο κοντά στον υδάτινο κόσμο, μέσω των σχολικών δραστηριοτήτων και των θαλάσσιων sports, καθώς με το πρόγραμμα ενημερώνονται για τις επιπτώσεις της θαλάσσιας ρύπανσης από πλαστικό, ενώ ταυτόχρονα τους προσφέρει τα εργαλεία και την έμπνευση για να προστατεύσουν το μέλλον τους μέσω του Parley AIR (Avoid, Intercept,Redesign).

AdidasRFTO5

Η ανανεωμένη συλλογή adidas x Parley παραμένει πρωτοποριακή και φιλική προς το περιβάλλον, ενώ παράλληλα προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις και υψηλή αισθητική σε κάθε βήμα.

Η adidas δημιουργεί μια νέα τάση στη δημιουργία αθλητικών ειδών υψηλής ποιότητας, μετατρέποντας τα πλαστικά που μολύνουν θάλασσες και ακτές σε νήμα που χρησιμοποιείται για την πλέξη των παπουτσιών.

AdidasRFTO6

Στα νέα adidas x Parley running shoes αξιοποιούνται κατά μέσο όρο 11 πλαστικά μπουκάλια ανά ζευγάρι παπουτσιών, με έμπνευση από τα χρώματα του ωκεανού. Θα μπορείτε να τα βρείτε από τις 20.06 στο adidas.gr και από τις 27.06 σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης, η adidas και η Parley for the Oceans θα διοργανώσουν περισσότερα από 12 running events σε διάφορες πόλεις του κόσμου, όπως η Αθήνα, το Los Angeles, η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Λονδίνο, καθώς και εβδομαδιαίες δράσεις running με τις 50 ομάδες των adidas Runners σε όλο τον κόσμο.

AdidasRFTO7

20 γνωστοί αθλητές από διαφορετικές κατηγορίες γίνονται μέλη της παρέας του Parley ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη, ανάμεσά τους οι Shaunae Miller, Tori Bowie και Wayde Van Niekerk.

Πάρε και εσύ μέρος στο παγκόσμιο κίνημα «RUN FOR THE OCEANS» από τις 8 Ιουνίου έως τις 8 Ιουλίου, κάνοντας την εγγραφή σου στο adidas.gr/Parley και καταγράφοντας όλα σου τα runs στο Runtastic, στο ειδικό group «adidas x parley Run for the Oceans».

AdidasRFTO4

Δήλωσε συμμετοχή στο πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και προπονήσεων των adidas Runners Athens για το «RUN FOR THE OCEANS» στο adidas.gr/adidasRunners αλλά και στο Facebook group των adidas Runners Athens.

#adidasParley

#RunForTheOceans

#UltraBOOST

#adidasRunnersAthens

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page adidas Running και στο επίσημο profile της adidas στο Instagram (@adidasgr).

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει