Στη δημοσιότητα βίντεο με τον μεγαλύτερο λευκό καρχαρία στον κόσμο

Ο εντυπωσιακός Deep Blue κολυμπά δίπλα σε ερευνητές - Δείτε τις φωτογραφίες


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
14:31
12/08/2015
Στη δημοσιότητα βίντεο με τον μεγαλύτερο λευκό καρχαρία στον κόσμο
3
loading

Στη δημοσιότητα δόθηκε νέο οπτικό υλικό από τον μεγάλο λευκό καρχαρία μήκους έξι μέτρων που έχει ονομαστεί «Deep Blue» και πιστεύεται πως είναι ο μεγαλύτερος του είδους του στον κόσμο.

Το βίντεο τράβηξε ο ασχολούμενος με τους καρχαρίες ερευνητής Mauricio Hoyos Padilla στα ανοιχτά του Μεξικού το 2013 ωστόσο κυκλοφόρησε μόλις τώρα επειδή τώρα βρήκε ο ερευνητής το αρχείο στον υπολογιστή του.

Στο βίντεο φαίνεται ο τεράστιος θηρευτής να κολυμπά κοντά σε ερευνητές που βρίσκονται μέσα σε ένα μεταλλικό κλουβί- κι ενώ ένας εξ αυτών βγαίνει έξω από το προστατευτικό κλουβί.

Ο Padilla εκφράζει την ελπίδα το ενδιαφέρον για τον Deep Blue να οδηγήσει σε συγκέντρωση περισσότερων πόρων ώστε να συνεχιστούν οι έρευνες για τους καρχαρίες του Ειρηνικού.

Ο «Deep Blue» πιστεύεται πως είναι τουλάχιστον 50 ετών, κάτι σπάνιο για μεγάλο λευκό καρχαρία καθώς πολύ συχνά πέφτουν θύματα των ανθρώπων.

Δείτε τις φωτογραφίες

sharkksf1 sharkksf2 sharkksf3 sharkksf4 sharkksf5 sharkksf6

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar ineth

  Ένας υπέροχος θηλυκός Λευκός καρχαρίας. Με την ηρεμία που μόνο ένας τόσο μεγάλος θηρευτής μπορεί να έχει. Να συμπληρώσω πως ο μεγαλύτερος που έχει πιάσει κάμερα (αλλά όχι μέσα στο νερό) είναι ένας οκτάμετρος στην Νότιο Αφρική σε μια παραλία γεμάτη σέρφερ. Μπόρεσαν να συγκρίνουν το μέγεθός του με τις σανίδες που περνούσαν γύρω του. Συμπληρώνω πως όπως και πολλοί άλλοι λευκοί κοιμόταν στο κύμα ανάμεσα στους σέρφερ.

  1. avatar Dimitris T

   και πολύ πιθανόν να είναι έγκυος

 2. avatar BaldWolf

  Άμα θές... κάνε μαγκιές !!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει