Βασισμένο στη σειρά βιβλίων του Τόνι Χίλερμαν για τον Λιφορν και τον Τσι, το Dark Winds που προβάλλεται από την Cosmote TV δημιουργήθηκε από τον Γκράχαμ Ρόλαντ. Ο Τζον Γουίρθ είναι ο σεναριογράφος για τη σεζόν και εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Γκράχαμ Ρόλαντ, Τζον Γουίρθ, Ζαν ΜακΚλάρνον, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, Άν Χίλερμαν, Κρις Άιρ, Βινς Τζεράρντις και Τίνα Έλμο.

Όπως μας ενημερώνει το Lordoftheseries.gr στη δεύτερη σεζόν, ο Λοχαγός Τζο Λιφορν (Ζαν ΜακΚλάρνον) επανενωνεται με τον Τζιμ Τσι (Κιόβα Γκόρντον), τον πρώην βοηθό του που έγινε ιδιωτικός ντετέκτιβ, όταν οι ξεχωριστές υποθέσεις τους τους φέρνουν κοντά στην καταδίωξη του ίδιου ύποπτου. Βρίσκονται στην έρημο της περιοχής των Ναβάχο, κυνηγώντας έναν δολοφόνο που έχει στρέψει την προσοχή του προς αυτούς για να προστατεύσει ένα μυστικό που ανοίγει παλιές πληγές και αμφισβητεί την ηθική και επαγγελματική κωδικοποίηση του Λιφορν.

Με τη βοήθεια του Επιλοχίου Μανουελίτο (Τζέσικα Μάτεν) και του Σερίφη Γκόρντο Σένα της Κομητείας Βαλένσια, ο Λιφορν και ο Τσι πρέπει να αποτρέψουν τον δολοφόνο και να αποκαταστήσουν την ισορροπία όχι μόνο στις ίδιες τους τις ζωές, αλλά και στην επικράτεια που εξαρτάται από αυτούς.

Η νέα season κάνει πρεμιέρα 30 Ιούλίου 2023 και θυμίζουμε πως η πρώτη season στην χώρα μας είναι διαθέσιμη στην COSMOTE TV, οπότε κατά πάσα πιθανότητα και η νέα season θα είναι εκεί.