To Le Pavillon Athens συνεχίζει τα Wine Rendezvous και ο chef Jean-Charles Metayer δημιουργεί ένα ξεχωριστό μενού συνδυάζοντας το με τα εξαιρετικά κρασιά του Οινοποιείου Στραταριδάκη. 

O chef Jean-Charles Metayer επιστρέφει στην αγαπημένη του Κρήτη και ταξιδεύει νοερά στο νοτιότερο οινοποιείο της Ευρώπης, στο Κτήμα Στραταριδάκη! Οι οίνοι του κτήματος τον εμπνέουν για να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό μενού με γεύσεις απ’ τη θάλασσα και το βουνό.

Θα το απολαύσετε στο εστιατόριο του Le Pavillon, συνοδεία των κρασιών του Κτήματος Στραταριδάκη την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου!

Κρατήσεις: 2106815774
Τιμή μενού: 65€ κατ΄άτομο
Περικλέους 31, Χαλάνδρι 

ΜΕΝΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Le Pavillon Athens – Strataridakis Bros Winery

Amuse Bouche

Σαλάτα με κυδώνια και γυαλιστερές με αμύγδαλα, σε κονσομέ κακαβιάς και αφρό λεμονιού

Μοσχάτο Σπίνας

Τραγανή μπίσκ αστακού, σερβιρισμένη με μους από χόρτα και πίκλες

Άσπρα Χαράκια – Βιδιανό

Σφακιανή πίτα με σφυρίδα, σαλικόρνια σαλάτα και καπνιστό χαβιάρι σε κρέμα

 Ασύρτικο

Αρνί κλέφτικο με σκόνη ελιάς και τσάτνεϊ δαμάσκηνα

 Barbatus Ερυθρός

Λουκουμάδες με κρέμα κάστανο και παγωτό από μαύρο σουσάμι
Ρακόμελο με τόνγκα, βανίλια και ανθούς από ρίγανή

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.