Κύμα αντιδράσεων έχει δημιουργηθεί από το βίντεο με τον Πάνο Κιάμο να ανακοινώνει την επιστροφή του στο Posidonio, ωστόσο όχι με τον τρόπο που ήταν γνωστός μέχρι σήμερα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε γνωστό ότι, για λόγους δημοσίας υγείας οι πόρτες θα είναι ανοιχτές μόνο όσους έχουν εμβολιαστεί.

«Ξέρετε που βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης. Στο Posidonio. Γνωρίζετε όλοι ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση, όμως, δε θέλω να παίζω με τη δημόσια υγεία. Γι’ αυτό πήραμε την απόφαση από τις 16 Ιουλίου, το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο covid free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από τις 16 Ιουλίου οι μάσκες πέφτουν», ανέφερε στο βίντεο.

Γρήγορα έγινε ένας χαμός στα σχόλια, καθώς οι περισσότεροι φαίνεται πως δεν είδαν με καλό μάτι αυτήν την κίνηση. «Εξηγήστε μου Οι εμβολιασμένοι από τί ακριβώς κινδυνεύουν Αφού είναι εμβολιασμένοι;;;», ήταν μια από τις παρατηρήσεις που έγιναν. Με μια άλλη ακόλουθο του Πάνο Κιάμο να σημειώνει: «Διχάστε το λαό κ θα τραγουδάτε σε άδεια τραπέζια… Υπάρχει κ το ράδιο…».

«Σφύριξες κι έληξες… Και θα χάσεις….», ήταν ένα άλλο σχόλιο στη δημοσίευση, προφανώς εμπνευσμένο από το γνωστό άσμα του τραγουδιστή. Ενώ ένας άλλος αναφέρει: «Πανούλη τι εννοείς covid free? Αποκλείεις τον μισό πληθυσμό της χώρας και δη τους νέους; κάτσε τραγούδα μόνος σου».

Φυσικά, υπήρχαν και εκείνοι που ήταν πιο υποστηρικτικοί στην απόφαση του κέντρου διασκέδασης. Μια παρατήρηση ήταν η εξής: «Εμείς οι ανεμβολίαστοι θα είμαστε στην απ’ έξω…. Κρίμα!!! Καλές δουλειές!», όπως και το πολύ χαρακτηριστικό: «Μην ακούς κανέναν».

Ένας από αυτούς που έδειξε την υποστήριξή του στην απόφαση που έλαβε το Posidonio, ήταν και ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης. Με ένα «Πάμε» που έγραψε, γνώρισε και εκείνος από τους περισσότερους την οργή.

Πάνος Κιάμος: Δείτε τα πιο ενδεικτικά σχόλια στο Instagram