Είναι η σειρά που απασχολεί περισσότερο όσους αγαπούν τις σειρές και δεν είναι δύσκολο να δει κανείς γιατί.

Τι γίνεται λοιπόν με τον πολυαναμενόμενο 5ο κύκλο της Τέλειας Ληστείας; Σε τι στάδιο βρίσκεται η παραγωγή;

Στο τέλος! Τα γυρίσματα τελείωσαν με πάσα επισημότητα και τα νέα μοιράστηκε το ίδιο το Netflix στα κοινωνικά μέσα την Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021, ανοίγοντας σε όλους την όρεξη για όσα θα έρθουν.

Φήμες ότι η παραγωγή της τελευταίας σεζόν είχε ήδη ολοκληρωθεί κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, οι θαυμαστές ωστόσο της σειράς παρατηρούσαν εδώ και αρκετές εβδομάδες όλα αυτά τα συγκινητικά μηνύματα που ανέβαζαν οι ηθοποιοί στις σελίδες τους για τις τελευταίες μέρες που διένυαν στα πλατό.

Και μιας και τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν, μία είναι η ερώτηση που απασχολεί πια όλο τον κόσμο: Πότε θα κάνει πρεμιέρα η 5η σεζόν;

Απάντηση από επίσημα χείλη δεν υπάρχει, παρά μόνο υποθέσεις και εικασίες. Οι φήμες μιλούσαν για την άνοιξη του 2021, κάτι που προφανώς δεν θα συμβεί.

Το Netflix έδωσε τέλος στο μπαράζ της φημολογίας ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρέπει να περιμένουμε τα νέα επεισόδια πριν από το δεύτερο μισό της χρονιάς.

Κάποιοι ποντάρουν στον Σεπτέμβριο, χωρίς αυτό να είναι φυσικά σίγουρο. Τέσσερις με έξι μήνες στο μοντάζ χρειάζονται συνήθως για να κάνει πρεμιέρα ένας νέος κύκλος Netflix Original, εδώ όμως ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω, μιας και η 5η σεζόν θα έχει 10 επεισόδια (και όχι 8, όπως είχαν οι δύο τελευταίοι κύκλοι).

Σεπτέμβριος-Οκτώβριος είναι ίσως η ασφαλέστερη εκτίμηση, μόνο το Netflix γνωρίζει ωστόσο πότε θα ξαναδούμε το Casa de Papel στους δέκτες μας…