Μία από τις πολυαναμενόμενες πρεμιέρες του μήνα είναι αυτή του Invincible, της animated σειράς, βασισμένη στο ομώνυμο κόμιξ των Robert Kirkman και Cory Walker. Το Lordoftheseries.gr, είδε τα 3 πρώτα επεισόδια της πρεμιέρας και μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του.

Υπόθεση
Πρωταγωνιστής είναι ο 17χρονος μαθητής Mark Grayson, κατά το ήμισυ εξωγήινος, καθώς είναι ο γιος του δυνατότερου (μη γήινου) υπερήρωα της γης. Λίγο πριν την ενηλικίωσή του εμφανίζονται και οι δικές του δυνάμεις. Έτσι, αποφασίζει να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, αλλά αυτό δεν φαίνεται εύκολη υπόθεση, καθώς διάφορες εκπλήξεις και απρόοπτα εμφανίζονται στη πορεία.

Eντυπώσεις
Με ένα ενδιαφέρον μυστήριο στον πυρήνα της πλοκής (τουλάχιστον για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το κόμιξ) και ένα τεράστιο καστ που αποτελείται από μερικούς από τους πιο περίεργους και ενδιαφέροντες υπερήρωες που θα δείτε στη μικρή οθόνη, το Invincible έχει πολλές προοπτικές. Η σειρά έχει μπόλικη αιματηρή δράση, αρκετά πιο βίαιη και αποτρόπαια από το έντυπο αρχικό υλικό. Τηλεοπτικά, συγκρίνεται με του είδους βίας που έχουμε δει στη σειρά The Boys, του ίδιου δικτύου. Και ήδη στα 3 πρώτα επεισόδια, ήταν χορταστική, χωρίς να υποσκελίσει τη βασική πλοκή.

Όσον αφορά το animation, το Invincible μοιάζει αρκετά με αυτό της DC και βασίζεται σε γνωστά μονοπάτια τεχνικής και σεβόμενη το πρωτότυπο υλικό. Οπτικά είναι αρκετά ευχάριστη σειρά, με κάποια ενδιαφέρουσα φωτογραφία σε κάποιες σκηνές, αλλά ακόμα δεν είδαμε κάτι ξεχωριστό.

Καστ
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει το voice cast της σειράς, που είναι και ένα από τα δυνατά σημεία της. Ο Steven Yeun είναι εξαιρετικός ως Mark, ενώ ο J. K. Simmons αποδεικνύεται γρήγορα η τέλεια επιλογή για τη φωνή του Omni-Man. Αξίζουν επίσης να αναφερθούν οι Zachary Quinto, Jason Mantzoukas, Walton Goggins και η Sandra Oh από τις συμμετοχές που ξεχωρίζουν. Ο Seth Rogen είναι επίσης ταιριαστός στο ρόλο του, αν και δεν θα σας πούμε εδώ ποιον υποδύεται. Το Amazon δύσκολα θα μπορούσε να συνθέσει ένα πιο ταλαντούχο cast από το υπάρχον για τον Invincible, καθιστώντας τη σειρά must- watch.

Τελική Ετυμηγορία
Στα 3 πρώτα επεισόδια είδαμε αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία όπως δράση, ποικίλους χαρακτήρες, ένα βασικό μυστήριο στην υπόθεση και κυρίως αρκετές και αιματηρές σκηνές δράσεις. Το Invincible φαίνεται να έχει πολλές προοπτικές και ανυπομονούμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί στην πορεία.