Το δημόσιο μήνυμα του Σάκη Ρουβά στον Γιώργο Λάνθιμο

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί παλαιότερα σε βίντεο κλιπ του τραγουδιστή


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
14:35
24/01/2019
Το δημόσιο μήνυμα του Σάκη Ρουβά στον Γιώργο Λάνθιμο
2
loading

Η γνωριμία τους κρατάει πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από τα τέλη της δεκαετίας του ’90, όταν ο Γιώργος Λάνθιμος στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, είχε μεταξύ άλλων, σκηνοθετήσει και τρία βίντεο κλιπ του Σάκη Ρουβά.

Τώρα, ο Έλληνας σκηνοθέτης γνωρίζει την απόλυτη καταξίωση σε διεθνές επίπεδο, βλέποντας την ταινία του «The Favourite» να έχει 10 υποψηφιότητες στα φετινά βραβεία Όσκαρ, ενώ ο ίδιος είναι υποψήφιος για το Όσκαρ σκηνοθεσίας.

Ο Σάκης Ρουβάς έστειλε το δικό του δημόσιο μήνυμα στον Λάνθιμο για τη μεγάλη αυτή επιτυχία. Συγκεκριμένα, έγραψε στο story που ανέβασε στο Instagram: «10 υποψηφιότητες ο Γιώργος Λάνθιμος. Συγχαρητήρια Γιώργο, πάντα ήξερα ότι είσαι μοναδικός, μας έκανες περήφανους».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar τιμωρος…………..

    υπαρχουν και τηλεφωνα για συγχαρητηρια'''''''''''''''''''''''''''''''''΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

  2. avatar Φευγάτος ?

    Μίλησε ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ . ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΊ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει